Ειδήσεις Action Στο Assassin's Creed Valhalla θα αλλάζετε όποτε θέλετε ανάμεσα σε male/female χαρακτήρα

Στο Assassin's Creed Valhalla θα αλλάζετε όποτε θέλετε ανάμεσα σε male/female χαρακτήρα

Wednesday, 22 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f2/11/5d/assassins-creed-valhalla-male-female-7-1594671439.jpg
 

Στο Assassin's Creed Valhalla θα αλλάζετε όποτε θέλετε ανάμεσα σε male/female χαρακτήρα

Μπορείτε να δείτε πως γίνεται η αλλαγή. [UPDATE]

Στο Assassin's Creed Valhalla θα μπορείτε να αλλάξετε όποτε θέλετε ανάμεσα σε αρσενικό ή γυναικείο χαρακτήρα (θα φέρει την ονομασία Eivor), σύμφωνα με το Kotaku.

Η αλλαγή θα γίνεται επιτόπου, καθώς παίζετε, όποτε το επιθυμείτε και κατά συνέπεια θα αλλάζουν η εμφάνιση, τα animations και η φωνή του χαρακτήρα.

[UPDATE: 22/7/20 – Μπορείτε να δείτε πως γίνεται η αλλαγή] Μέσω tweet του AccessTheAnimus είδαμε πως γίνετε η αλλαγή ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα στο Assassin’s Creed Valhalla. Αυτό γίνεται μέσω της επιλογής DNA Stream Selection και όπως είπε ο υπεύθυνος αφήγησης Darby McDevitt οι επιλογές θα έχουν νόημα στην ιστορία.

 

Το Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One και τον Δεκέμβριο για PS5 και Xbox Series X. Όσοι το αγοράσετε σε κονσόλα όγδοης γενιάς θα έχετε δωρεάν upgrade στην έκδοση της ένατης γενιάς, όταν θα αγοράσετε νέα κονσόλα.

Διαβάστε ακόμη για τις επιλογές σχέσης ή απλού one-night stand στο παιχνίδι και για τα rap battles.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Assassin's Creed Valhalla και για την Collector's Edition του παιχνιδιού.

Συζητήστε για το Assassin's Creed Valhalla στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification