Rap battles στο Assassin's Creed Valhalla

Hot
Rap battles στο Assassin's Creed Valhalla

Rap battles στο Assassin's Creed Valhalla

Δείτε πως θα είναι τα rap battles. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/5/20] H Ubisoft μίλησε για κάποια από τα minigames που θα συμπεριλαμβάνονται στο καινούριο Assassin’s Creed και εκτός από το κυνήγι, το ψάρεμα και το ποτό θα μπορείτε να πάρετε μέρος και σε Νορβηγικά rap batlles.

Η περιγραφή λέει τα εξής: "Πλεύστε στην παγωμένη Βόρεια Θάλασσα για να ανακαλύψετε και να κατακτήσετε τα κατεστραμμένα βασίλεια της Αγγλίας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες όπως το κυνήγι, το ψάρεμα, τα ζάρια, το ποτό και τα drinking games ή πάρτε μέρος σε παραδοσιακούς Νορβηγικούς διαγωνισμούς όπως είναι το flyting- ή αλλίως όπως είναι καλύτερα γνωστό, το να καταστρέφετε λεκτικά αντιπάλους μέσω της τέχνης του Viking rap battle."

Σύμφωνα με το Vintage News: "Το flyting είναι το όνομα από μία τελετουργική, ποιητική ανταλλαγή προσβολών, η οποία εξασκήθηκε κυρίως μεταξύ του 5ου και 16ου αιώνα. Η λέξη προέρχεται από την παλαιά Αγγλική λέξη flītan, η οποία σημαίνει «φιλονικία» (που και αυτή προέρχεται από την παλαιά Νορβηγική λέξη flyta που σημαίνει «πρόκληση»). Αντίστοιχα με το σημερινό rap battle, η αρχαία ανταλλαγή flyting μπορούσε συχνά να γίνει προκλητική και να συμπεριλαμβάνει κατηγορίες για δειλία και σεξουαλική διαστροφή."

Σύμφωνα με τον creative director Ashraf Ismail το flyting θα δουλεύει όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 

 

[UPDATE: 13/7/20 - Δείτε πως θα είναι τα rap battles] Συνήθως σε όλα τα Assassin’s Creed δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις εκτός από το να σκοτώνεις και να σκαρφαλώνεις.

Το Assassin’s Creed Valhalla ωστόσο, έρχεται να δώσει νέα πνοή στην σειρά. Πλέον μπορείτε να συμμετέχετε σε Viking rap battles. Στόχος σας είναι να προσβάλετε τον αντίπαλό σας με έξυπνο και ρυθμικό τρόπο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα rap battle:

Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Stadia, αλλά και για PS5 και Xbox Series X στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Διαβάστε για το πως θα γεμίζετε την ενέργειά σας στο Assassin's Creed Valhalla και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification