Ειδήσεις Action Ghostwire: Tokyo gameplay video

Ghostwire: Tokyo gameplay video

Saturday, 08 Aug 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0d/dd/18/ghostwire-tokyo-42-1596889829.jpg
 

Ghostwire: Tokyo gameplay video

Θα μπορείτε να έχετε μαζί σας έναν σκύλο και να τον χαϊδεύετε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/20] Στα πλαίσια του PS5 online event της Sony, ο Shinji Mikami, director των Resident Evil και The Evil Within, αποκάλυψε το πρώτο gameplay video για το Ghostwire Tokyo.

Το βίντεο έχει περισσότερο την μορφή gameplay trailer και αξίζει να το δείτε καθώς προβάλλονται πλάνα από το gameplay. Όπως μπορείτε να διακρίνετε, ο ήρωας θα  έχει υπερδυνάμεις τις οποίες και θα χρησιμοποιεί με τα χέρια του, κάνοντας διαφορετικές κάθε φορά κινήσεις.

[UPDATE: 8/8/20 - Θα έχετε σκύλο για κατοικίδιο] Ο Shinji Mikami, επικεφαλής παραγωγής της Tango GameWorks, παρουσίασε ένα νέο βίντεο στα πλαίσια της QuakeCon στο οποίο μας δείχνει ότι στο Ghostwire: Tokyo θα μπορείτε να έχετε μαζί σας έναν σκύλο και να παίζετε μαζί του (όπως για παράδειγμα να τον χαϊδεύετε). Ο τίτλος του βίντεο λέει "Pet all the dogs" επομένως πιθανόν να έχουμε πάνω από ένα σκύλο για να επιλέξουμε.

Το Ghostwire: Tokyo αναμένεται το 2021 για PC και PS5. Θα είναι timed exclusive, συνεπώς μετά από ένα χρόνο, πιθανόν να το δούμε και στο Xbox Series X.

Διαβάστε περισσότερα για το Ghostwire: Tokyo και συζητήστε για το νέο video game του Shinji Mikami στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification