• Ειδήσεις
  • Action
  • Neil Druckmann: "Οι haters του The Last of Us: Part II θα κερδίσουν περισσότερα από την ιστορία του"

Neil Druckmann: "Οι haters του The Last of Us: Part II θα κερδίσουν περισσότερα από την ιστορία του"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Neil Druckmann: "Οι haters του The Last of Us: Part II θα κερδίσουν περισσότερα από την ιστορία του"

Neil Druckmann: "Οι haters του The Last of Us: Part II θα κερδίσουν περισσότερα από την ιστορία του"

Ελπίζει να το παίξουν και να τους αρέσει.

Ο Neil Druckmann, Director και συγγραφέας του Last Of Us: Part II, έκανε δηλώσεις σχετικά με την διαρροή σεναρίου του επερχόμενου τίτλου της Naughty Dog και δήλωσε ότι ελπίζει οι haters να παίξουν το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Τα leaks ήταν άσχημα. Δεν έβλαψαν την εμπειρία τελικά γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με το να παίζεις το παιχνίδι. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να είσαι η Ellie και να αισθάνεσαι εκείνες τις στιγμές, όχι απλά τα cutscenes, αλλά το gameplay, τους διαλόγους, την μουσική και το συναισθηματικό αντίκτυπο που έχει σε εσάς. Η ιστορία φτιάχτηκε με τέτοιο τρόπο που δεν έχει να κάνει τόσο με τις ανατροπές της, όσο με το να ξεκινάει αργά και στη συνέχεια να ανεβάζει την ένταση με τις επιλογές που κάνουν οι χαρακτήρες".

Σχετικά με το αν οι gamers θα αγαπήσουν το παιχνίδι, ο Drumann δήλωσε: "Γνωρίζουμε ότι μόλις οι gamers το παίξουν, θα αισθανθούν τι είναι, είτε είδαν τα leaks, είτε όχι και αυτό μας κάνει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Μπορεί για λίγο να αισθάνεται κάποιος άβολα, αλλά τα games θα υπάρχουν εκεί και ο καθένας θα πάρει από κάθε παιχνίδι αυτό που θέλουμε να του δείξουμε".

"Η Ellie είναι αυτή που είναι"
Ο Druckmann έκανε και σημαντικές δηλώσεις σχετικά με την Ellie: "Έχουμε σχεδιάσει ένα ταξίδι με την Ellie, η οποία είναι αυτή που είναι κι αυτό έχει καθοριστεί απ' το προηγούμενο παιχνίδι. Θα το εξελίξουμε. Τώρα είναι 19. Εξερευνήσαμε όλες τις πτυχές του να είσαι 19. Νομίζεις ότι είσαι άτρωτος. Νομίζεις ότι ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος στον κόσμο. Σεξουαλικά προσελκύεις άτομα τα οποία σου αρέσουν. Αυτά είναι ορισμένα πράγματα τα οποία ξερευνάμε με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Έτσι κάνουμε ειλικρινή αφήγηση. Αν έχετε πρόβλημα με αυτό, τότε κακώς, αλλά η ιστορία θα κερδίσει για εμάς. Η ειρωνεία είναι ότι ο κόσμος που θα κερδίσει περισσότερο από αυτό το είδος ιστορίας, σε σχέση με τον υπόλοιπο, είναι αυτός που το κράζει και ελπίζουμε παίζοντας το παιχνίδι το αποτέλεσμα να τους ικανοποιήσει".

Το The Last of Us θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου για το PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το The Last of Us: Part II.

Δείτε τα gameplay videos του The Last of Us: Part II και την Collector's Edition. Συζητήστε για το The Last of Us 2 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification