The Ascent

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
The Ascent

The Ascent

Η Curve Digital παρουσίασε νέο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/5/20] Το Ascent ανακοινώθηκε στο live του Inside Xbox και είναι ένα Action RPG που συνδυάζει στο gameplay του Sci-fi και Cyberpunk στοιχεία. Δείτε το τρέιλερ από το Inside Xbox.

Στο Ascent θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε loot τους εχθρούς τους ώστε να κάνετε upgrade το gear σας με νέα όπλα. Η ιστορία του Ascent διαδραματίζεται στο Planet Veles το οποίο εξουσιάζεται από μεγάλες εταιρείες, με την μεγαλύτερη να είναι ο όμιλος Ascent, που έχει την μεγαλύτερη δύναμη σε όλο τον πλανήτη.

Η ιστορία του Ascent ξεκινάει δείχνοντας το Ascent Group να βάζει λουκέτο με αποτέλεσμα τα συστήματα ασφαλείας των πόλεων του Veles να βγαίνουν εκτός ελέγχου. Αυτό θα προκαλέσει πολλές ταραχές και θεωρίες συνωμοσίας όσον αφορά τον πλανήτη Veles. Στόχος του χαρακτήρα μας είναι να μάθουμε τι συμβαίνει πριν είναι πολύ αργά.

Το Ascent, δημιουργήθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης Neon Giant και θα μπορείτε να το παίξετε είτε solo είτε έως τέσσερις παίκτες σε online και local Co-op.

[UPDATE: 28/10/20 - Θα κυκλοφορήσει το 2021 και μέσω Xbox Game Pass] Το δυστοπικό action RPG The Ascent ήταν αρχικά προγραμματισμένο προς κυκλοφορία εντός της χρονιάς, ίσως ως launch title του Xbox Series X/S αλλά τελικά μεταφέρθηκε για το 2021 και θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του Xbox Game Pass.

Η επερχόμενη δημιουργία της Neon Giant στοχεύει σε πλήρη 4Κ ανάλυση και 60 frames το δευτερόλεπτο σε PC και Xbox Series X. Θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον Cyberpunk κόσμο του The Ascent με έως τρεις φίλους σας και θα έχετε πρόσβαση σε πολλαπλά κάθετα levels αντί του συνηθισμένου ενός επιπέδου που συνήθως συναντάτε στο είδος των ισομετρικών action RPG. Διαθέτει επίσης double-aiming mechanic για μεγαλύτερη ποικιλία στη μάχη, όπως επίσης cyberware και βελτιώσεις όπως κάθε cyberpunk που σέβεται τον εαυτό του.

Όπως βλέπετε και στο παραπάνω gameplay βίντεο, η μάχη στο The Ascent λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό όπως σε ένα twin-stick shooter, με ένα κόκκινο λέιζερ από τα όπλα σας να σας βοηθάει στο σημάδι καθώς αποφεύγετε επιθέσεις. Το κάθετο στοιχείο του σχεδιασμού επιδρά και στη μάχη, καθώς μπορείτε να σημαδέψετε ψηλότερα ή χαμηλότερα για να παροπλίσετε πιο εύκολα τους αντιπάλους σας ή να δοκιμάσετε να τους πετύχετε πίσω από σημεία όπου έχουν καλυφθεί. Με destructible στοιχεία στο περιβάλλον, θα έχετε περισσότερη ελευθερία και στο πώς προσεγγίζετε την κάθε μάχη.

[UPDATE 2: 27/3/21 - Η Curve Digital παρουσίασε νέο τρέιλερ] Η Curve Digital παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ του The Ascent που δείχνει το co-op του επερχόμενου Shooter.

Μπορείτε να παίξετε το The Ascent είτε solo είτε με παρέα μέχρι και τρείς φίλους local ή online. Θα μπορείτε να ενισχύετε τους χαρακτήρες σας με το cyberware που ταιριάζει στον τρόπου που παίζετε. Ξαφνικά θα βρεθείτε στην μέση καταστροφικών γεγονότων και η αποστολή σας θα είναι να βρείτε από που ξεκίνησαν όλα.

[UPDATE 3: 15/6/21 - Η Curve Digital παρουσίασε τρέιλερ στην E3 2021] Ένα ακόμα τρέιλερ παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της E3 2021, και συγκεκριμένα στην παρουσίαση της Microsoft και της Bethesda.

Το The Ascent αναπτύσσεται από την Neon Giant και έχει ως publisher την Curve Digital.

Το The Ascent θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Xbox Series X/S το 2021.

Διαβάστε περισσότερα για το Xbox 20/20 και συζητήστε περισσότερα για το νέο Action-RPG της Neon Giant στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/10/2020 08:00
Μου φέρνει στο μυαλό και κάτι απο shadowrun.Δείχν ει εξαιρετικό και θα το παίξω οπωσδήποτε.