Ειδήσεις Action The Dark Pictures Anthology: Little Hope: Περίοδος κυκλοφορίας

The Dark Pictures Anthology: Little Hope: Περίοδος κυκλοφορίας

Friday, 12 Jun 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/be/a1/81/the-dark-pictures-little-hope-98-1588799140.jpg
 

The Dark Pictures Anthology: Little Hope: Περίοδος κυκλοφορίας

Το Horror απέκτησε νέα περίοδο κυκλοφορίας.

Η νέα ιστορία της σειράς The Dark Pictures Anthology με το όνομα Little Hope δεν θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στο καλοκαίρι του 2020.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Horror μετατοπίστηκε για το φθινόπωρο του 2020 εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αφού ο κορωνοϊός ανάγκασε τους developers να εργαζονται από το σπίτι. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανάπτυξης Supermassive, Pete Samuels δήλωσε ότι πάνω από 200 εργαζόμενοι δούλευαν από απόσταση, όμως η αλλαγή αυτή καθυστέρησε αρκετά την ανάπτυξη του παιχνιδιού σε σημείο μάλιστα που η μετάθεση της ημερομηνίας κυκλοφορίας να φαίνεται αναπόφευκτη.

Συγκεκριμένα ο Samuels εξήγησε: "Προς το παρόν δουλεύουμε επιτυχώς από το σπίτι, με όλη την ομάδα να είναι αφοσιωμένη στο να παραδώσει τα καλύτερα games. Γνωρίζοντας αυτό είμαι τώρα στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το Little Hope θα καθυστερήσει και δεν θα κυκλοφορήσει όπως είχαμε ανακοινώσει το καλοκαίρι, όμως τώρα στοχεύουμε στο φθινόπωρο του 2020."

Το The Dark Pictures Anthology: Little Hope θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Little Hope και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification