Ειδήσεις Action DuckTales: Quackshot: To 2D Platform που κατέληξε πρωταπριλιάτικο αστείο επειδή ακυρώθηκε

DuckTales: Quackshot: To 2D Platform που κατέληξε πρωταπριλιάτικο αστείο επειδή ακυρώθηκε

Thursday, 02 Apr 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/17/1a/b0/ducktales20quackshot-59-1585829457.jpg
 

DuckTales: Quackshot: To 2D Platform που κατέληξε πρωταπριλιάτικο αστείο επειδή ακυρώθηκε

Η FDG Entertainment δεν κατάφερε να πάρει την άδεια από την Disney.

Η φετινή πρωταπριλιά ήρθε και έφυγε όπως συνήθως, με πολλές εταιρείες ανάπτυξης να κάνουν τις πλάκες τους με ψεύτικες ανακοινώσεις και διάφορα άλλα. Μία από τις πλάκες όμως ήταν αρκετά σκληρή γιατί το game έμοιαζε πολύ καλό και μιλάμε για το Ducktales: Quackshot από την FDG Entertainment. Υπάρχει λόγος όμως που έμοιαζε τόσο επαγγελματικό αφού ήταν πραγματικό περιεχόμενο που δημιουργήθηκε για την Disney.

Σε ακόλουθο tweet η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επρόκειτο απλά για μία πλάκα και ότι δεν θα αναπτυχθεί τελικά. Στην συνέχεια συμπληρώνει ότι άξιζε η προσπάθεια, λόγω της δουλειάς που έγινε αν και τελικά δεν πάρθηκε η άδεια από την Disney. "Θα ήταν κρίμα να θαφτεί το περιεχόμενο οπότε έγινε το φετινό πρωταπριλιάτικο αστείο μας. Μπορεί κάποια στιγμή η Disney να αναθεωρήσει.”

To concept art απαθανατίζει το στυλ του Ducktales reboot cartoon με πρωταγωνιστή τον David Tennant ως Scrooge McDuck. Η τρίτη σεζόν της σειράς θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου.

Είναι πιθανό να είναι μια στρατηγική κίνηση από την FDG Entertainment για να δείξει στην Disney ότι υπάρχει ενθουσιασμός από τον κόσμο, αφού η ανακοίνωση μάζεψε πάνω από 7.600 likes.

 

Διαβάστε το review του DuckTales: Remastered και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification