Ειδήσεις Action Modder μετατρέπει όλους τους αντιπάλους του Sekiro στο τελικό boss

Modder μετατρέπει όλους τους αντιπάλους του Sekiro στο τελικό boss

Wednesday, 25 Mar 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Καζάκος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/87/98/33/sekiro-final-boss-21-1585169165.jpg
 

Modder μετατρέπει όλους τους αντιπάλους του Sekiro στο τελικό boss

Στα όρια του μαζοχισμού.

Όλοι όσοι έχουν παίξει το Sekiro: Shadows Die Twice γνωρίζουν ότι είναι ήδη ένα δύσκολο παιχνίδι. Από το πρώτο κιόλας boss fight με τον Genichiro Ashina μπορεί κάποιος να αντιληφθεί ότι το επίπεδο δυσκολίας είναι υψηλό. Τι θα γινόταν όμως αν όλοι οι αντίπαλοι μετατρέπονταν στο τελικό boss, Isshin Ashina;

Ό χρήστης του Reddit Kahei_X αποφάσισε να φτιάξει το συγκεκριμένο mod βάζοντας δύσκολα ακόμα και στους καλύτερους παίκτες, προκαλώντας όλο το community του παιχνιδιού να καταφέρει να τερματίσει το Sekiro υπό αυτές τις συνθήκες. Αν και έχουν δημιουργηθεί πολλά mods στο παρελθόν, το συγκεκριμένο σίγουρα αποτελεί το δυσκολότερο.

Τα levels του Sekiro ήταν ήδη δύσκολα από μόνα τους και πλέον έγιναν...ακατόρθωτα, καθώς όλοι οι εχθροί έχουν αντικατασταθεί με το τελικό boss. Για να περαστούν, πλέον απαιτούν εξαιρετική γνώση του συστήματος μάχη και ακρίβεια κινήσεων.

Δείτε τον Shaggy του Scooby Doo στο Sekiro.

Διαβάστε το review του Sekiro: Shadows Die Twice και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification