Ειδήσεις Action Bombergrounds: Ένα Bomberman Battle Royale

Bombergrounds: Ένα Bomberman Battle Royale

Wednesday, 25 Mar 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Καζάκος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/89/40/6c/ss-f2f67c848746f6f8c58a25ca1d30587a87c75aa61920x1080-94-1585165778.jpg
 

Bombergrounds: Ένα Bomberman Battle Royale

Διατίθεται δωρεάν στο Steam.

Το Bombergrounds είναι ένα Battle Royale στο οποίο 25 παίκτες προσπαθούν να ανατινάξουν ο ένας τον άλλον, χρησιμοποιώντας ως κάλυψη elements που υπάρχουν στον χάρτη όπως δέντρα, πέτρες ή crates.  

Αν και υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε queue με άλλους δύο παίκτες, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και συμπαίκτες σας. Παρόλο που μπορείτε να συνεργαστείτε ανεπίσημα με κάποιους, στο Bombergrounds μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής σε αντίθεση με άλλα games αυτού του είδους.

Με την έναρξη ενός level, 25 παίκτες εμφανίζονται στο χάρτη, ο οποίος είναι καλυμμένος με πέτρες και δέντρα, καθώς και crates από τα οποία μπορούν να αποκτήσουν power-ups. Κάθε παίκτης μπορεί να κουβαλήσει μέχρι τρεις βόμβες που ανανεώνονται όσο παίζει αυτόματα και οι οποίες εκρήγνυνται σε σχήμα σταυρού σκοτώνοντας όποιον βρεθεί μέσα στο range τους. Ένας εξίσου σημαντικός τρόπος επίθεσης είναι το ρόπαλο, με το οποίο ο καθένας μπορεί να είτε να διώξει μια βόμβα από δίπλα του, είτε να ακινητοποιήσει/σκοτώσει κάποιον αντίπαλο ανάλογα με την δύναμη που χρησιμοποίησε.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο χάρτης γίνεται όλο και μικρότερος, κάτι που δεν συμφέρει καθόλου τους παίκτες που έχουν γίνει μεγαλύτεροι σε μέγεθος συλλέγοντας stars από crates του χάρτη και νεκρών αντιπάλων. Οι μεγαλύτεροι σε μέγεθος παίκτες μπορεί να είναι πιο αργοί στη κίνησή τους, αλλά έχουν αυξημένο range των βομβών που ρίχνουν και μειώνεται ο χρόνος φόρτισης της δύναμης του ρόπαλου.

To Bombergrounds κυκλοφορεί δωρεάν για PC μέσω Steam, iOS και Android.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bombergrounds και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification