Ειδήσεις Action Φήμη για The Last of Us: Part 2 στα PC

Φήμη για The Last of Us: Part 2 στα PC

Tuesday, 21 Jan 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0e/33/7a/the-last-of-us-4k-1559798152-4-1579603548.jpg
 

Φήμη για The Last of Us: Part 2 στα PC

Μέσω αγγελίας.

 

Την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε μέσω μιας αναφοράς ότι το Horizon: Zero Dawn έρχεται σε PC μέσα στο 2020. Αυτό πυροδότησε συζητήσεις μεταξύ των PlayStation fans, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι η Sony κατευθύνεται προς την αγορά των PC και ότι πιθανόν να θέλει συμπεριλάβει σε αυτήν της την κίνηση και τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες που διαθέτει. Το ερώτημα είναι, χωρίς τα exclusives ποιο είναι το νόημα στο να επενδύσει κανείς σε μια κονσόλα PlayStation;

Μια νέα αγγελία εργασίας για την Naughty Dog ρίχνει λάδι στην φωτιά. Η αγγελία αφορά προγραμματιστή για εργασία στο The Last of Us: Part II. Αυτό που ιντρίγκαρε το κοινό είναι ότι ζητάει συγκεκριμένα κάποιον που να κατανοεί πλήρως τις τρέχουσες αρχιτεκτονικές σε επεξεργαστές και κάρτες γραφικών και έπειτα αναφέρει τις AMD και Nvidia.

Αυτό αμέσως μεταφράστηκε από τους fans ως στοιχείο για την κυκλοφορία του The Last of Us: Part II σε PC. Γιατί άλλωστε η Naugty Dog να χρειάζεται κάποιον που να κατανοεί διαφορετικές αρχιτεκτονικές; Μπορεί σαφώς να αναζητάει για έναν ικανό προγραμματιστή. Δεν είναι στοιχείο για το ότι η Sony παραδίδει τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες της σε άλλες πλατφόρμες, αλλά ήταν αρκετό για να σηκώσει ένα κύμα υποθέσεων από το κοινό.

Διαβάστε περισσόερα για το The Last of Us: Part II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification