Ειδήσεις Action Marvel's Avengers: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Marvel's Avengers: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Tuesday, 14 Jan 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/22/db/20/marvels-avengers-team-shot-56-1579015801.jpg
 

Marvel's Avengers: Ημερομηνία κυκλοφορίας

 

Αναβάλλεται για την τελειοποίηση λεπτομερειών σύμφωνα με τους δημιουργούς.

 

 

Σε νέο ποστ που γράφτηκε από τους δύο επικεφαλής της Crystal Dynamics, οι δύο εξέφρασαν την επιθυμία να παραδώσουν το καλύτερο δυνατό Avengers video game. Ανακοίνωσαν ότι η κυκλοφορία θα καθυστερήσει μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2020.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε: ”Σαν fans κ εμείς, νιώθουμε μεγάλη τιμή δουλεύοντας πάνω σε αυτούς τους θρυλικούς χαρακτήρες και γνωρίζουμε καλά το τι σημαίνουν αυτοί οι ήρωες για εμάς και τους πραγματικούς υποστηρικτές. Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Marvel’s Avengers δεσμευτήκαμε στο να αποδώσουμε ένα campaign με ιστορία, co cop και πειστικό περιεχόμενο για τα επόμενα χρόνια. Για να φέρουμε σε πέρας όσα υποσχεθήκαμε θα χρησιμοποιήσουμε τον έξτρα χρόνο, επικεντρωμένοι στην τελειοποίηση του game.”

“Οι ομάδες που εργάζονται στο Marvel’s Avengers εκτιμούν την υποστίρηξη που μας δείχνετε. Χαιρόμαστε με τον ενθουσιασμό σας και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα. Απολογούμαστε για την καθυστέρηση όμως είμαστε σίγουροι ότι αξίζει τον κόπο η αναμονή.”

Οπότε τον Σεπτέμβριο περιμένουμε την κυκλοφορία του σε PC, PS4 και Xbox One όπως επίσης και σε Google Stadia.

Διαβάστε περισσότερα για το Marvel's Avengers και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification