Fortnite Star Wars Event

Hot
Fortnite Star Wars Event

Fortnite Star Wars Event

Όλα όσα έγιναν στην in-game εκδήλωση.

 Εχθές πραγματοποιήθηκε το Star Wars Event στο Battle Royale Fortnite, το οποίο παρουσιάστηκε από τον σκηνοθέτη της νέας ταινίας JJ Abrams.

Ένα ακόμα live event πραγματοποιήθηκε στο Fortnite και αποτέλεσε μια ακόμα πρωτότυπη εμπειρία, τουλάχιστον για όσους μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν. Οι servers κατά την διάρκεια του event ήταν τόσο γεμάτοι που αντιμετώπισαν μια σειρά από προβλήματα, τα οποία προσπαθούσε να επιλύσει για ώρες η Epic Games. Για τον λόγω αυτό όλοι χρήστες του παιχνιδιού θα λάβουν ως δώρο από ένα TIE Whisperer glider. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του Fortnite στο Twitter όσον αφορά την πορεία του event, μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

 

Το event άρχισε με μάχες από starships στον ουρανό του παιχνιδιού και πάνω από το Fortnite Island. Οι παίκτες μπορούσαν να παρακολουθήσουν μια μάχη ανάμεσα στο θρυλικό Falcon και τα εχθρικά και ταχύτατα TIE Fighters. Σκηνές μάχης και εκρήξεις που σιγά σιγά κατέληξαν στο κύριο Talk Show Event. Ο γνωστός παρουσιαστής Geoff Keighly έκανε την εμφάνιση του και σε αυτή την εκδήλωση με την μορφή ολογράμματος και μεταμφιεσμένος σε Stormtrooper, μέχρι την στιγμή όπου ο JJ Abrams πήρε την σκυτάλη. Ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε ότι οι θεατές θα παρακολουθήσουν αποκλείστηκα πλάνα από την επερχομένη ταινία Star Wars: The Rise of Skywalker. Το clip κράτησε λιγότερο από ένα λεπτό και στην συνέχεια υπήρξε μια συζήτηση ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές όσον αφορά το Star Wars Saga. Τέλος ο JJ απευθύνθηκε στους παίκτες τους οποίους κάλεσε να ψηφίσουν τι περίμεναν να δουν στο βίντεο που αποκαλύφθηκε. Ο κόσμος υπερψήφισε τα Jedi Mind Tricks και κάπου εκεί τελείωσε και ένα ακόμα παράξενο in game event στο Fortnite. Να σημειωθεί ότι μέσα στο παιχνίδι θα βρείτε Star Wars challenges, lightsabers και First Order plasma rifles. Επίσης μπορείτε να ενεργοποιήσετε μάχες μεταξύ του Falcon και των TIE Fighters.

 

Fortnite x Starwars FULL EVENT from r/FortNiteBR

 

 

 

Διαβάστε για τα νέα leaks που υποδεικνύουν την προσθήκη Annual Pass.

Συζητήστε το Fortnite στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification