Ειδήσεις Action I Am Jesus Christ

I Am Jesus Christ

Monday, 09 Dec 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5d/7e/65/iamjesus-4-1575712337.jpg
 

I Am Jesus Christ

O Ιησούς αποκτά Heath Bar. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 12/7/19] Ο publisher του Cooking Simulator, Car Mechanic Simulator, Thief Simulator VR και πολλών άλλων simulation-games, μπήκε σε god mode.

Το καινούργιο τους game ονομάζεται I Am Jesus Christ και σας βάζει στην θέση του Ιησού από την Ναζαρέτ, ώστε να κάνετε θαύματα και να σώζετε τον κόσμο. Στο καινούργιο τρέιλερ για το I Am Jesus Christ, βλέπουμε τα πιο σημαντικά θαύματα από την Καινή Διαθήκη, όπως το να γιατρεύει τυφλούς, να δημιουργεί ψάρια από το τίποτα και το μεγαλύτερο τρικ, να περπατάει πάνω στο νερό. Το game έχει first-person κάμερα και μπορούμε να δούμε την ζωή του να πέφτει καθώς είναι σταυρωμένος, αλλά μετά όλοι ξέρουμε τι γίνεται.

Παρόλο που η εταιρία ανάπτυξης, SimulaM, εστιάζει περισσότερα στα θαύματα που κάνει ο Ιησούς, θα δείτε ακόμα τον μυστικό δείπνο και την τελική μάχη με τον Σατανά για την επικράτηση του καλού. “Μπορείτε να προσπαθήσετε να σώσετε τον κόσμο όπως Αυτός έκανε,” έγραφε η περιγραφή του στο Steam. Ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί.

 

[UPDATE: 9/12/19 - O Ιησούς αποκτά Heath Bar] Όπως φαίνεται οι περιπέτειες που θα ζήσετε μέσα από τα μάτια του Ιησού δεν θα είναι απλώς θαύματα, αλλά ενδέχεται να δώσετε και μερικές μάχες.

Συμφώνα με την επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού το Steam αναφέρει:

"Ζήστε στις παλιές εποχές και εξερευνήστε την διαδρομή που ακολούθησε ο Ιησούς πριν από 2000 χρόνια. Τα γεγονότα διαδραματίζονται από την βάπτιση του Ιησού μέχρι και την ανάσταση Του. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν να είστε σαν Αυτόν; Έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους που υπήρχαν ποτέ στην ανθρωπότητα; Δείτε εάν μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλα τα διάσημα θαύματα Του, που αναγράφονται στην Βίβλο και σώστε τον κόσμο. Είστε έτοιμοι να πολεμήσετε ενάντια στον Σατανά μέσα στην έρημο; Να ξορκίσετε δαίμονες και να θεραπεύσετε τους αρρώστους; Η ακόμα και να ηρεμήσετε μια τρικυμία στην θάλασσα;"

Όπως καταλάβατε αν και δεν ανακοινώθηκε ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ο Ιησούς θα δώσει κυριολεκτικά μάχες μέσα στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας τις ικανότητες του συμφώνα με όσα αναγράφονται στην Βίβλο.

 

Διαβάστε για το Cooking Simulator και συζητήστε για το I Am Jesus Christ στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification