Ειδήσεις Action Τα κλειδωμένα crates καταργούνται από το PUBG

Τα κλειδωμένα crates καταργούνται από το PUBG

Wednesday, 20 Nov 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a4/52/00/pubg-locked-crates-68-1574110657.jpg
 

Τα κλειδωμένα crates καταργούνται από το PUBG

Αλλαγή σε όλο το σύστημα των loot boxes. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση 18/11/19] Η PUBG Corp. ανακοίνωσε στο blog της ότι θα γίνουν ορισμένες μεγάλες αλλαγές στο σύστημα ανταμοιβών του PlayerUnknown's Battlegrounds.

Από τις 18 Δεκεμβρίου, τα κλειδωμένα crates θα σταματήσουν να υφίστανται και κάθε crate που αγοράζετε με BP θα ανοίγει δωρεάν. Επίσης θα ανέβει η ποιότητα των skins που θα περιέχονται στα crates ώστε να είναι παραπλήσια των premium skins Που αγοράζονται με αληθινά χρήματα. Αν και η διαδικασία απόκτησης των skins παραμένει τυχαία, η PUBG Corp. θέλει καλύτερη κατανομή των διαφόρων σπανίων αντικειμένων. Αυτό επίσης σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε top και mid-tier αντικείμενα. Το πρώτο crate που θα κυκλοφορήσει με τις προαναφερθείσες αλλαγές θα είναι το Venetian Crate, το οποίο περιέχει διάφορα skins για όπλα.

Θα συνεχίσετε να μπορείτε να αγοράζετε υπάρχοντα κλειδωμένα crates (και τα κλειδιά τους) από το marketplace, καθώς και να πουλήσετε (ή ανοίξετε) τα δικά σας.

[UPDATE 20/11/19 Αλλαγή σε όλο το σύστημα των loot boxes.]  Τα loot boxes στο  PlayerUnknown’s Battlegrounds υπήρξαν για πολύ καιρό λόγος απογοήτευσης για τους παίκτες του. Με το τρέχον σύστημα, μερικά από τα loot boxes που παίρνουν οι παίκτες είναι δωρεάν, ενώ για να ανοιχθούν χρειάζεται να πληρώσετε με χρήματα. Η PUBG Corporation εισάκουσε τα παράπονα για τα loot boxes και θα κυκλοφορήσει νέο σύστημα για αυτά.

Μέχρι τώρα, τα loot boxes είναι τυχαία. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν BP ώστε να αγοράσουν crates. Μπορεί να τύχουν δωρεάν box αγοράζοντας crate ή ένα κλειδωμένο loot box που χρειάζεται χρήματα για το κλειδί του. Αφού όμως αλλάξει το τρέχον σύστημα τα loot boxes θα αφαιρεθούν από το τυχαίο pool.

Οι παίκτες θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες drop ενός mid tier αντικειμένου, ενώ τα top tier θα είναι ελαφρώς σπανιότερα. Η εταιρία δουλεύει επίσης στην καλύτερη ποιότητα στα επί πληρωμής skins.

Οι πρώτες αλλαγές θα λάβουν χώρα στις 20 Νοεμβρίου με την κυκλοφορία και του Venetian Crate, που θα είναι διαθέσιμο για αγορά με BP. Στις 27 Νοεμβρίου το Venetian Crate θα μπει σε ένα regular pool από τυχαία loot boxes που μπορούν να αγοραστούν με BP και η πιθανότητα για κλειδωμένο loot box θα είναι πολύ μικρότερη. Τέλος στις 18 Δεκεμβρίου η PUBG Corporation θα αφαιρέσει καθ ολικά τα loot boxes από το τυχαίο pool.

Διαβάστε το review του PlayerUnknown's Battlegrounds και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification