Ειδήσεις Action Πριν το αγοράσετε 2: 5 facts για το Death Stranding

Πριν το αγοράσετε 2: 5 facts για το Death Stranding

Friday, 08 Nov 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/27/16/e6/death-stranding-before-you-buy-62-1573242548.jpg
 

Πριν το αγοράσετε 2: 5 facts για το Death Stranding

Καθιέρωση νέας σειράς στο GameWorld.

Σήμερα το Death Stranding κυκλοφορεί και επίσημα και σας παρουσιάζουμε πέντε πράγματα τα οποία αξίζει να γνωρίζετε για αυτό.

Επίσης, πλέον αποφασίσαμε να καθιερώσουμε την νέα μας σειρά με τίτλο "Πριν το αγοράσετε" η οποία ξεκίνησε από το Call of Duty: Modern Warfare.

Διαβάστε το review του Death Stranding που έχει και video review και συζητήστε το στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification