Ειδήσεις Action Φήμες για God of War στα PC

Φήμες για God of War στα PC

Wednesday, 25 Mar 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης
New Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b9/40/6c/god-of-war-p-66-1572800123.jpg
 

Φήμες για God of War στα PC

Η Sony αφαίρεσε το "Only on PlayStation" απ' το προφίλ του.

[Αρχική δημοσίευση: 3/11/19] Το God of War είναι ένα από τα καλύτερα exclusives του PS4, ωστόσο ο Cory Barlog, director του παιχνιδιού, δήλωσε στο Twitter ότι θα ήθελε να δει το παιχνίδι της Sony Santa Monica και στα PC.

Ένας gamer έγραψε  στον Gory Barlog στο Twitter για το αν ποτέ το God of War θα βγει και στα PC. Ο Barlog απάντησε "Θα ήθελα  να το δω αυτό. Αλλά δυστυχώς είναι μια απόφαση πάνω από τα καθήκοντά μου. Όπως έχει αποδειχθεί σε καθημερινή βάση, δεν είμαι ο Kojima".

Επιπλέον, όταν ο gamer ρώτησε για το αν το exclusivity ή όχι του Death Stranding έχει σημασία, ο Barlog δήλωσε ότι "το console wars είναι μάταιο". 

[UPDATE: 25/3/20 - Η Sony αφαίρεσε την ένδειξη "Only on PlayStation" από το God of War] Τις τελευταίες ημέρες η Sony αφαίρεσε την ένδειξη "Only on PlayStation" από το προφίλ του God of War στο PS4, όπως παρατήρησε το DualShockers.

Σε όλα τα άλλα PS4 exclusives, όπως για παράδειγμα στα Uncharted 4, Bloodborne, Days Gone κ.ο.κ. η ένδειξη αυτή υπάρχει κανονικά. Άραγε η Sony ετοιμάζει PC port, όπως και στην περίπτωση του Horizon Zero Dawn.

Διαβάστε περισσότερα για την φήμη περί God of War sequel στο PS5.

Διαβάστε το review του God of War του PS4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification