Ειδήσεις Action Η Rockstar έκανε το Grand Theft Auto 5 always online με τον launcher της (Διορθώθηκε)

Η Rockstar έκανε το Grand Theft Auto 5 always online με τον launcher της (Διορθώθηκε)

Friday, 20 Sep 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6e/8a/c9/gta-5-always-online-68-1568927664.jpg
 

Η Rockstar έκανε το Grand Theft Auto 5 always online με τον launcher της (Διορθώθηκε)

Το πρόβλημα διορθώθηκε. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 19/9/19] Ο launcher της Rockstar που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, δίνοντας μάλιστα δωρεάν το Grand Theft Auto: San Andreas, προκάλεσε ένα θέμα στους κατόχους του Grand Theft Auto V.

Το εν λόγω παιχνίδι έγινε...always online, ακόμα και στο campaign του, το οποίο δεν θα έπρεπε φυσικά να απαιτεί σύνδεση. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι υπάρχουν δύο επίπεδα ελέγχου, στο ξεκίνημα του launcher, κάτι που ενίοτε μπλοκάρεται από το firewall του PC σας και ένα ακόμη activation check αφού φορτώσει το παιχνίδι, που επίσης μπορεί να αποτύχει σε κάποια firewall.

Η Rockstar απάντησε μέσω του support της, ότι το πρόβλημα οφείλεται σε bug και πω θα διορθωθεί. Στο ενδιάμεσο, όσοι κατέβασαν τον launcher και έχουν θέματα με το Internet, δεν θα μπορούν να παίξουν GTA 5.

Η αρχή αυτή του launcher της Rockstar δεν είναι ότι καλύτερο. Αρκετοί fans της εταιρείας παρομοίωσαν την κίνησή της αυτή, με την αναβαθμισμένη έκδοση του GTA San Andreas στο Steam, την θέση της οποίας πήρε ένα κακό port του παιχνιδιού για κινητά!

Ο launcher της Rockstar πουλάει αυτή τη στιγμή έξι games. Τα παλιότερα games πωλούνται για 10 ευρώ και η GTA 5: Premium Edition 35 ευρώ.

[UPDATE: 20/9/19 - Tο πρόβλημα διορθώθηκε] Όταν κυκλοφόρησε το Rockstar Game Launcher, η Steam έκδοση του GTA V σταμάτησε να είναι playable offline.

Η Rockstar γρήγορα ανακοίνωσε πως αυτό είναι bug και δεν είχε αλλάξει κάτι στο DRM του GTA V. Πλέον το bug επιλύθηκε και υπάρχει ένα ticket στο support site της Rockstar.
Παρακάτω μπορείτε να το δείτε:

Question: Why can’t I set GTAV for PC to Offline Mode now that I have updated to the Rockstar Games Launcher?
Answer: In order to Play GTAV in Offline Mode, players will need to:
Run the Rockstar Games Launcher and update it to the latest version
Sign in to the Rockstar Games Launcher
Update GTAV to the latest version
Launch GTAV via the Rockstar Games Launcher while online

Διαβάστε σχετικά με τις φήμες για το Grand Theft Auto 6.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto V για PC από την Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε για το παιχνίδι στο ανάλογο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification