Ειδήσεις Action Ο Batman στο Fortnite

Ο Batman στο Fortnite

Friday, 20 Sep 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Βασιλικάρης  
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7d/22/82/Webpnet-resizeimage2022-11-1568813991.jpg
 

Ο Batman στο Fortnite

Το event επαληθεύτηκε και θα ανακοινωθεί αύριο Σάββατο σε livestream. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/9/19] Έπειτα από το update v10.30 το οποίο έφτασε σήμερα στο Fortnite, dataminers ανακάλυψαν αρχεία τα οποία μας προετοιμάζουν για ένα crossover Fortnite x Batman. Η επέτειος για τα 80 χρόνια του σκοτεινού ιππότη είναι στις 21 Σεπτεμβρίου ενώ στις 4 Οκτωβρίου κυκλοφορεί και η καινούργια ταινία του Joker με τον Joaquin Phoenix, δημιουργώντας έτσι το κατάλληλο έδαφος για ένα event με θέμα την Gotham City.

Σύμφωνα με τους dataminers, εκτός από τα ανάλογα skins θα υπάρχουν επίσης και δύο όπλα τα οποία θα έχουν σαν θέμα τον σκοτεινό ιππότη. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εμβληματικό Explosive Batarang, το οποίο θα κολλά στους τοίχους και στην συνέχεια θα εκρήγνυται και το Batman Grapnel Gun, το οποίο θα έχει παρόμοια χρήση με το Grappler όμως θα σας επιτρέπει να αιωρείστε για λίγο με την κάπα του Batman. Τέλος, η περιοχή που θα αλλάξει θα είναι η Tilted Town, που θα μετατραπεί σε Gotham City και θα περιλαμβάνει φυσικά και ένα Bat Signal. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το εν λόγω event, όμως πιθανολογείται ότι θα λάωει χώρα στις 21 Σεπτεμβρίου.

[UPDATE: 20/9/19 - Το event επιβεβαιώθηκε] Η Epic Games ανακοίνωσε ότι ο Batman θα έρθει όντως στο Fortnite σε ένα crossover event.

Η αποκάλυψη θα γίνει αύριο Σάββατο στις 15:00 ώρα Ελλάδας, στο παρακάτω livestream.

 

Διαβάστε περισσότερα για την Season 11 του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification