Ειδήσεις Action Η Ubisoft δεν σκέφτεται να σχεδιάσει μικρότερα games στο μέλλον

Η Ubisoft δεν σκέφτεται να σχεδιάσει μικρότερα games στο μέλλον

Wednesday, 11 Sep 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Αλέξης Πανούσης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c7/c2/9c/dims-96-1568214157.jpg
 

Η Ubisoft δεν σκέφτεται να σχεδιάσει μικρότερα games στο μέλλον

Θέλει να δημιουργεί κόσμους που θα περιέχουν τουλάχιστον 15 ώρες gameplay.

Αν και βλέπουμε αρκετά συχνά open world games πλέον, η Ubisoft παραμένει εταιρία που συσχετίζεται περισσότερο με αυτό το είδος. Εδώ και μια δεκαετία, σχεδιάζει μεγάλες εκτάσεις στα εκάστοτε παιχνίδια της και συνεχίζει να τις αυξάνει μέχρη σήμερα. Ο διευθύνων σύμβουλος της, Yves Guillemot, ισχυρίζεται πως δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό το γεγονός.

Ενώ το Assassin’s Creed χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για να σκοτώσετε και να εξερευνήσετε διάφορες πόλεις, στην τελευταία σειρά του τίτλου Assassin’s Creed Odyssey προσφέρεται για εξερεύνηση ολόκληρη η Ελλάδα, μαζί με τρεις μικρότερους κόσμους στα DLC της. To Odyssey είναι πραγματικά μαραθώνιος καθώς έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 150 ώρες μέχρι και τον τερματισμό του τελευταίου DLC. Το Syndicate, το τελευταίο Assassin’s που περιοριζόταν σε μια πόλη χρειαζόταν περίπου 30 ώρες αν θέλατε να ολοκληρώσετε και τα DLC ή 15 αν παίζατε μόνο το main story.
Η εστίαση της Ubisoft βρίσκεται τώρα σε αυτούς τους αχανείς κόσμους σύμφωνα με τον Guilemot. “ Ο στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε ένα Unity μέσα σε ένα Odyssey,” δήλωσε χαρακτηριστικά. “ Εάν θέλετε να έχετε μια ιστορία 15 ωρών μπορείτε να την έχετε, αλλά μπορείτε επίσης να έχετε και άλλες ιστορίες, που ζείτε σε αυτό τον κόσμο και ακολουθείτε αυτό που θέλετε να ακολουθήσετε : έχετε την επιλογή είτε της μιας εμπειρίας , είτε των πολλών σαν τον Unity.”
 
Τεχνικά, ναι, υπάρχουν “τόξα” ιστορίας στο Odyssey που είναι περίπου το μέγεθος των άλλων παιχνιδιών, αλλά δεν είναι πλήρεις, ανεξάρτητες εμπειρίες. Δεν μπορείτε να παίξετε το Fate of Atlantis ή ένα ξεχωριστό κομμάτι των περιπετειών της Κασσάνδρας ή του Αλέξιου στην Ελλάδα. Εάν θέλετε μια πλήρη ιστορία, θα πρέπει να επενδύσετε τουλάχιστον 40 ώρες σε αυτό, και αυτό χωρίς τις ώρες των side quest και της εξερεύνησης. 
 
Διαβάστε το review που έγραψε η Χριστιάνα Θάνου για το Assassin’s Creed Odyssey και μάθετε τα πάντα για το Ubisoft Experience που σχεδιάζει η εταιρία.
Συζητήστε για την Ubisoft στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DimutriKs (Level 16) 11/09/2019 19:15
“ Ο στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε ένα Unity μέσα σε ένα Odyssey,” δήλωσε χαρακτηριστικά. “ Εάν θέλετε να έχετε μια ιστορία 15 ωρών μπορείτε να την έχετε, αλλά μπορείτε επίσης να έχετε και άλλες ιστορίες, που ζείτε σε αυτό τον κόσμο και ακολουθείτε αυτό που θέλετε να ακολουθήσετε : έχετε την επιλογή είτε της μιας εμπειρίας , είτε των πολλών σαν τον Unity.”

Αυτό αν γίνεται είναι και το καλύτερο όπως γίνεται στο The Witcher 3, God of War, Grand Theft Auto V, Red Dead Redemption II, Days Gone και εν ολίγοις με παιχνίδια που να μπορείς να ασχοληθείς μόνο με το story χωρίς να χρειάζεται να κάνεις παραπανίσιες δραστηριότητες για να είσαι στο κατάλληλο λεβελ για να παίξεις το παιχνίδι όπως πρέπει. Το Odyssey το ευχαριστήθηκα και πραγματικά υπήρξαν κάποιες πολύ ωραίες side missions όμως τόσες ώρες που αφιέρωσα δεν θα τις έχει εύκολα κάποιος διαθέσιμες. Και σίγουρα οι γύμνιες και η επανάληψη γίνονται πολύ ποιο αισθητές και δημιουργούν αίσθηση κορεσμού.
#2 Efane (Level 23) 14/09/2019 08:06
Η Ubisoft τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλή στο να σχεδιάζει κόσμους και μάλιστα με λεπτομέρειες αξίες θαυμασμού, οπότε το βρίσκω λογικό να δίνει έμφαση στο open world στοιχείο και κατ' επέκταση στην διάρκεια.
Notification