Ειδήσεις Action Untitled Goose Game

Untitled Goose Game

Friday, 20 Sep 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f3/61/40/untitled-goose-game-45-1567444992.jpg
 

Untitled Goose Game

Δείτε την χήνα σε δράση στο launch τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/9/19] Η Αυστραλιανή ανεξάρτητη εταιρία ανάπτυξης House House ετοιμάζει το Untitled Goose Game, ένα πρωτότυπο Stealth στο οποίο αναλαμβάνετε τον ρόλο μιας χήνας.

Ελέγχοντας ένα αρκετά "τσαμπουκαλεμένο" πτηνό, θα μπορείτε να τρομοκρατείτε παιδιά, να καταστρέφετε κήπους και σπίτια, να τρομάζετε κόσμο και πολλά άλλα, καθώς φυσικά τους ενοχλείτε με δυνατές κλαγγές. Η House House δημοσίευσε ένα τρέιλερ στο Twitter, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. Δείτε την ανάρτηση με το τρέιλερ παρακάτω:

 

 

[UPDATE: 20/9/19 - Δημοσιεύθηκε το launch τρέιλερ]  Λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του Untitled Goose Game, η εταιρία ανάπτυξης House House δημοσίευσε το launch τρέιλερ.

Στο τρέιλερ βλέπουμε πως μια χήνα μπορεί και παρενοχλεί όλο τον κόσμο τριγύρω της. Από το να λύνει τα κορδόνια ενός αγοριού, να του κλέβει το αεροπλανάκι και να του παίρνει τα γυαλιά.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

To Untitled Goose Game θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου για PC και Switch.

Διαβάστε επίσης για το Pidgeon Simulator και συζητήστε για το Untitled Goose Game στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification