Ειδήσεις Action Ο δημιουργός του Doom έκανε την γιαγιά του boss στο Empire of Sin

Ο δημιουργός του Doom έκανε την γιαγιά του boss στο Empire of Sin

Saturday, 24 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f5/15/7d/empire-of-sin-granny-12-1566655121.jpg
 

Ο δημιουργός του Doom έκανε την γιαγιά του boss στο Empire of Sin

Θα διοικεί οίκους ανοχής.

Ο John Romero, συνδημιουργός του Doom, αναπτύσσει μαζί με την γυναίκα του Brenda και μια ομάδα από developers το Empire of Sin, ένα Action Shooter που διεξάγεται στη δεκαετία του '20 στο Σικάγο. Ο διάσημος game designer αποφάσισε λοιπόν να βάλει την...γιαγιά του στο παιχνίδι ως boss!

Το boss θα ονομάζεται Elvira και θα είναι 60-70 ετών. "Δεν θέλει να μιλάει για την ηλικία της και είναι πραγματικό πρόσωπο" δήλωσε η game director Brenda Romero, σύζυγος του John και πρόσθεσε: "Η Elvira είναι από την πόλη Sonora του Μεξικού. Διοικούσε οίκους ανοχής και είχε χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία. Στην πραγματική της ζωή έφτασε μέχρι το Tucson της Arizona, αλλά μου άρεσε πολύ ως ήρωας, σε βαθμό που να την φέρω μέχρι το Σικάγο και ήταν όντως η γιαγιά του John".

Ο John Romero παραδέχθηκε ότι ήταν λίγο περίεργο το να εισάγει ένα πραγματικό μέλος της οικογένειας στο παιχνίδι. Ωστόσο, η Brenda καταλήγει στο ότι: "Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αφού στο Doom 2 πυροβολούσατε το δικό του κεφάλι".

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification