Ειδήσεις Action Το DayZ επετράπη στην Αυστραλία

Το DayZ επετράπη στην Αυστραλία

Wednesday, 21 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/81/0b/14/dayz-growing-some-weed-anyone-interested-5-1566415639.jpg
 

Το DayZ επετράπη στην Αυστραλία

Ορίστηκε με αξιολόγηση 15+.

Η Bohemia με χαρά της υποδέχθηκε την άρσης απαγόρευσης του DayZ στην Αυστραλία, η οποία είχε εξελιχθεί σε κωμωδία.

Το DayZ έχει πλέον στη χώρα των καγκουρό μια ένδειξη ΜΑ15+. Ως εκ τούτου, η Bohemia Interactive ανέβασε μια αλλαγμένη έκδοση του παιχνιδιού...χωρίς πολλά αίματα, πιθανόν και με ναρκωτικά, η οποία ίσως δεν επηρεαζει άλλες χώρες.

Η νέα υποβολή αίτησης για έγκριση του παιχνιδιού κατατέθηκε από την Bohemia Interactive προς την Αυστραλία και σε αυτήν αναφέρεται μια τροποποιημένη έκδοση του DayZ, χωρίς καμία χρήση ναρκωτικών (στο παιχνίδι υπήρχε μαριχουάνα). Στο μέλλον θα μπορείτε να κάνετε τα...τσιγαριλίκια σας μέσω DLC, αν και κάτι τέτοιο ίσως να μην ισχύσει για την έκδοση της Αυστραλίας. Η κυβέρνηση της χώρας αφαίρεσε την απαγόρευση και όρισε το παιχνίδι ως MA 15+, δηλαδή κατάλληλο για ηλκίες 15+. 

Διαβάστε για την απαγόρευση του DayZ στην Αυστραλία.

Διαβάστε επίσης το review του DayZ και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Διαβάστε για την απαγόρευση του DayZ στην Αυστραλία.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification