Ακυρώθηκε sequel του Batman: Arkham Night

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ακυρώθηκε sequel του Batman: Arkham Night

Ακυρώθηκε sequel του Batman: Arkham Night

Με τον Damian Wayne.

 Μία σειρά πληροφοριών και concept art διέρρευσαν μέσω Twitter αναφέροντας ότι η Warner Bros. ετοίμαζε sequel για το Batman: Arkham Knight, το οποίο ωστόσο δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Σε αυτό θα ελέγχατε τον Damian Wayne, ενώ θα υπήρχε και Batbike (μηχανή για τον Batman), μία γυναικεία έκδοση του Black Mask, ο ηλικιωμένος Bruce Wayne και ένα σύστημα Nemesis.

 

 

Η Warner Bros. Montreal, εταιρεία ανάπτυξης που μας έφερε το Batman: Arkha Origins, δουλεύει για το Suicide Squad και ένα Superman game, σύμφωνα με διαρροές. Δεν γνωρίζουμε αν προηγουμένως είχε ξεκινήσει την ανάπτυξη κάποιου Batman game.

batman arkham knight sequel cancelled 2

Στο ακυρωθέν παιχνίδι θα ελέγχατε τον Damian Wayne, ο οποίος θα φορούσε στολή. Το Nemesis system είχε υλοποιηθεί στο Middle-Earth και ετοιμαζόταν να υπάρχει και σε αυτό το παιχνίδι. Το concept art έχει στοιχεία και από χαρακτήρες, όπως οι Two-Face, Gorilla Grodd και η γυναίκα Black Mask. Ακόμη, θα συναντούσατε τον ηλικιωμένο Bruce Wayne και τον Dick Grayson.

Τέλος, υπάρχουν φήμες ότι η Warner Bros. Montreal ετοιμάζει ένα Batman game βασισμένο στην ιστορία του Court of Owls.

Διαβάστε τα reviews των Batman games και συζητήστε για Batman games που ακυρώθηκαν στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification