Ειδήσεις Action Νέο Saints Row από την THQ

Νέο Saints Row από την THQ

Thursday, 21 Nov 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/13/fa/53/saints-row-4-70-1565789825.jpg
 

Νέο Saints Row από την THQ

Θα αποκαλυφθεί μέσα στο 2020. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/8/19] Η THQ Nordic αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα νέο Saints Row. Εταιρεία ανάπτυξης θα είναι η Volition.

Παράλληλα, δήλωσε ότι το Dead Island 2 βρίσκεται ακόμη σε αναπτυξη. Αυτή τη φορά το project ανέλαβε άλλος developer και συγκεκριμένα η Dambuster του Homefront: The Revolution. Πήρε τα ηνία από την Sumo Digital.

Τέλος, η THQ ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται κι ένα νέο Timesplitters. Για να δούμε αν θα παρουσιαστούν τρέιλερ για τα τρία αυτά games στην Gamescom, η οποία ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα.

[UPDATE: 21/11/19 - Το νέο Saints Row θα αποκαλυφθεί μέσα στο 2020] O γενικός διευθυντής της Koch Media, Klemens Kundratitz σε μια συνέντευξή του ανακοίνωσε ότι η Volition σκοπεύει να σχεδιάσει σωστά τον επόμενο τίτλο της σειράς με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ημερομηνία κυκλοφορίας του. “Στην Volition έχουμε βάλει όλους τους δημιουργούς του Saints Row σε μια ομάδα ανάπτυξης η οποία θα εργάζεται ανενόχλητη πάνω στον νέο τίτλο. Το Saints Row είναι πάντα στις καρδιές μας και θα μιλήσουμε για αυτό μέσα στον επόμενο χρόνο” ήταν οι ακριβείς δηλώσεις του.

 

Διαβάστε ακόμη το review του Saints Row: Gat out of Hell Saints Row: Get out of Hell και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification