Ειδήσεις Action O 16χρονος 'Bugha' είναι ο νικητής του Fortnite World Cup

O 16χρονος 'Bugha' είναι ο νικητής του Fortnite World Cup

Monday, 29 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cf/ba/81/Fortnite-3m-winner-GameWorld-54-1564393734.jpg
 

O 16χρονος 'Bugha' είναι ο νικητής του Fortnite World Cup

Το έπαθλο του αγγίζει τα τρία εκατομμύρια δολάρια.

Στο τέλος του επεισοδιακού Fortnite World Cup 2019 αναδεικνύεται ένας νικητής και αυτός είναι ο 16χρονος Kyle 'Bugha' Giersdorf, λαμβάνοντας το έπαθλο των 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το συνολικό σκορ που συγκέντρωσε ο νικητής του πρωταθλήματος ήταν σχεδόν διπλάσιο από τον δεύτερο της κατάταξης. Ο Bugha ξεκίνησε με μια εμφατική νίκη όμως στην συνεχεία δεν ήταν τόσο κάλος. Ωστόσο ο ρυθμός και η συνέπια του στην απόδοση του του έδωσαν αρκετούς βαθμούς ώστε να στεφθεί νικητής χωρίς καμία άλλη Victory Royales. Έφτασε άνετα στο top 10 της βαθμολογίας και στην συνέχεια ακολούθησε μια επιθετική τακτική μπαίνοντας στο top 10 των επιζώντων στο τελικό παιχνίδι. Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που έλαβε βραβείο εκατομμυρίων δολαρίων αφού οι Nyhrox και Aqua μοιράστηκαν από 1,5 εκατομμύρια δολάρια, καταλαμβάνοντας την πρώτη θεση στο Duos Championship.

Διαβάστε επίσης για το κοινό στο Fortnite World Cup πανηγύρισε τα deaths του cheater Damion “XXiF” Cook και συζητήστε περισσότερα για το Fortnite στο παρακάτω forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification