Ειδήσεις Action Το κοινό στο Fortnite World Cup πανηγύρισε τα deaths του cheater Damion “XXiF” Cook

Το κοινό στο Fortnite World Cup πανηγύρισε τα deaths του cheater Damion “XXiF” Cook

Sunday, 28 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0c/75/01/fortnite-world-cup-cheat-14-1564430064.jpg
 

Το κοινό στο Fortnite World Cup πανηγύρισε τα deaths του cheater Damion “XXiF” Cook

Δυσαρεστημένοι οι οπαδοί  στην αρένα της Νέας Υόρκης.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ο επαγγελματίας παίκτης Fortnite Damion "XXiF" Cook κρίθηκε ένοχος για εξαπάτηση από την Epic Games κατά τη διάρκεια των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite  και συνεπώς απαγορεύτηκε να ανταγωνιστεί για 14 ημέρες. Παρά την αποτυχία αυτή, ο Cook κατέληξε να πληρεί τις προϋποθέσεις για το μεγάλο τουρνουά ένα μήνα αργότερα, παρά την δυσαρέσκεια των οπαδών. Σήμερα ο Cook συμμετείχε στον διαγωνισμό με έπαθλο αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά το κλίμα στην αρένα ήταν "κρύο".

To πρώτο πράγμα που οι θεατές παρατήρησαν είναι ότι οι οπαδοί στην αρένα διαμαρτύρονταν για διάφορα πράγματα, όπως η απόφαση της Epic Games να περιορίσουν το οπτικό πεδίο κάνοντας το παιχνίδι πιο ανταγωνιστικό. Ένας παρευρισκόμενος στο πλήθος φορούσε μπλούζα με το όνομα "Lock XIFF up", παρά το γεγονός ότι το όνομα του Cook δεν είναι σωστά διατυπωμένο, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για το μήνυμα που ήθελε να περάσει. Φάνηκε πώς και το πλήθος συμφωνούσε με την έκφραση αυτή,  καθώς υπάρχουν πολλές αναφορές από παρευρισκόμενους στο τουρνουά λέγοντας πως οι οπαδοί γέλασαν όταν το XXIF μεταδόθηκε στην κεντρική οθόνη.

 Αργότερα όταν σκοτώθηκε ο XXiF από έναν από τους κορυφαίους παίκτες στο Leaderboard, στην αρένα ξέσπασε έκρηξη ενθουσιασμού και ικανοποίησης.

 "Ο XXif είναι σήμερα ο Δημόσιος εχθρός νούμερο ένα, σύμφωνα με το κοινό της Νέας Υόρκης και ίσως όλων μας",  δήλωσε ένας θεατής στο Twitter. 

Διαβάστε περισσότερα για το για το Fortnite: Παίκτες esports αποκλείονται λόγω cheating και επιστρέφουν 

και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification