Ειδήσεις Action Δημιουργία sound effects του Monster Hunter: Iceborne στο υπόγειο της Capcom

Δημιουργία sound effects του Monster Hunter: Iceborne στο υπόγειο της Capcom

Thursday, 18 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/49/a9/ab/Monster-Hunter-World-Iceborne-Sound-Effects-GameWorld-60-1563444899.jpg
 

Δημιουργία sound effects του Monster Hunter: Iceborne στο υπόγειο της Capcom

Άφησαν πολλά συντρίμμια πίσω τους.

Τόσο τα sound effects διαφόρων λειτουργιών στο παιχνίδι όσο και τα voice acting των δράκων, αποτέλεσαν μια πρόκληση των παραγωγών ώστε να βγει ένα αληθοφανές αποτέλεσμα.

Μέσω μιας συνέντευξης που παραχώρησαν στο PC Gamer σε συνεργασία με το Game Informer, οι παραγωγοί της Capcom, μας ξενάγησαν στο υπόγειο που δημιουργούν τα sound effects του παιχνιδιού. Ήχοι για αντικείμενα και διάφορες λειτουργίες του παιχνιδιού μέχρι τους θορύβους που ακούτε όταν πλησιάζετε σε ένα τέρας. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η παραγωγή των sound effects δεν είναι και τόσο απλή και προέρχεται από αντικείμενα που δεν είναι και τα πρώτα που θα μας έρχονταν στο μυαλό, ότι παράγουν τέτοιου είδους ήχους.

H sound designer, Wakana Kuroiwa επιδεικνύει διάφορες τεχνικές για την δημιουργία ηχητικών εφέ, όπως του πάγου αλλά και του χιονιού. Το σπάσιμο του πάγου γίνεται με μια βαριοπούλα, ενώ εφέ όπως το περπάτημα στο χιόνι γίνονται με την χρήση ενός κουτιού γεμάτο με άμυλο καλαμποκιού. Άλλοι ήχοι περιλαμβάνουν τρυπάνια, κουβάδες με πέτρες και πολλα άλλα αντικείμενα. Μετά από την παραγωγή, περνάμε στο τμήμα hands-on που θα επεξεργαστεί κατάλληλα όλα τα εφέ ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στο παιχνίδι. Οι ήχοι μπορεί να χρειαστούν βάθος ή μια μίξη διαφόρων effects ώστε να ακούγονται πιο έντονοι αλλά και ανάλογοι με την ακουστική του χώρου στον οποιο θα βρίσκονται μέσα στο Monster Hunter.

Το Monster Hunter: Iceborne ερχεται σε όλες τις κονσόλες τον μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ η Capcom στοχεύει την κυκλοφορία του για PC’s, τον χειμώνα του 2019.

Διαβάστε επίσης για την ταινία Monster Hunter.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification