Ειδήσεις Action Πόσο κοστίζει το Assassin's Creed Odyssey με όλα τα DLC και τις μικροσυναλλαγές

Πόσο κοστίζει το Assassin's Creed Odyssey με όλα τα DLC και τις μικροσυναλλαγές

Wednesday, 17 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9e/08/7e/assassins-creed-odyssey-atlantis-dlc-0--57-1563387210.jpg
 

Πόσο κοστίζει το Assassin's Creed Odyssey με όλα τα DLC και τις μικροσυναλλαγές

Ένας fan του υπολόγισε το σημερινό κόστος.

Τα DLC και οι άφθονες μικροσυναλλαγές έχουν γίνει κατά καιρούς αντικείμενο κριτικής προς τις εταιρείες, οι οποίες προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν για μεγάλα ποσά, πέραν των 60 ευρώ που πληρώνει ένας gamer για το παιχνίδι τους.

Αυτή τη φορά ένας fan απουφάσισε να υπολογίσει το κόστος όλων των DLC του Assassin's Creed Odyssey, δηλαδή το εξτρά περιεχόμενο με ότι πωλείται στο Shop. Την απόφαση την πήρε γιατί...απλά τον ρώτησε η κόρη του!

Το συνολικό κόστος όλων των αντικειμένων κοστίζει 66.550 Helix Credits. Αν αποκτήσετε το Helix Credit pack (67050) με 3XXL, 1XL, 1L και 1@1050 θα σας έρθει στα 350 ευρώ. Στο ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνουμε τoυς χάρτες Tablet/Legendary Chest/Orichalcum ή Steles.

Αν προσθέσουμε το ποσό αυτό στα 60 ευρώ που κοστίζει το παιχνίδι τότε φτάνουμε σε σύνολο 410 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνετε γιατί όσοι αγόρασαν το παιχνίδι κατακρίνουν τις μικροσυναλλαγές .

Διαβάστε για την υποψηφιότητα του AC Odyssey για βραβείο από το LGBT Community

Διαβάστε το review του Assassin’s Creed Odyssey και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.  

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification