Ειδήσεις Action Gears 5 multiplayer

Gears 5 multiplayer

Monday, 14 Oct 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/95/8d/ce/520gears-6-1563176136.jpg
 

Gears 5 multiplayer

Ban μέχρι και για δύο χρόνια αν κάνετε quit πολύ συχνά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/7/19] Η The Coalition παρουσίασε ένα καινούριο multiplayer map για το Gears 5 με τίτλο Training Grounds,  δείχνοντάς μας μια γερή δόση από το multiplayer mode.

Το νέο map έχει ως τοποθεσία την περιοχή γύρω απο το House of Sovereigns, είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ζωντανό σε χρώματα και με πολλές λεπτομέρειες στον σχεδιασμό του. Διαθέτει επίσης πολλά σημεία για cover καθώς και σημεία από τα οποία μπορείτε να προσεγγίσετε τους αντιπάλους σας με stealth τακτικές. Δείτε το τρέιλερ. 

Το Training Grounds αποτελεί το δεύτερο map που παρουσιάζει η The Coalition για το Gears 5 με το πρώτο να είναι το District, ένα αρκετά διαφορετικό map σε σχέση με το Training Grounds. Δείτε επίσης το τρέιλερ για το District map.

[UPDATE: 15/7/19 - Εκτενές gameplay] Το νέο εκτενές βίντεο με το multiplayer mode του παιχνιδιού ειναι γεγονός.

[UPDATE 2: 19/8/19 - Το Horde mode] Η The Coalition παρουσίασε στην Gamescom το Horde mode του Gears 5 μέσω ενός νέου τρέιλερ.

Η απόλυτη αυτή Co-op εμπειρία θα βάζει 2-4 άτομα να πολεμήσουν ενάντια σε κύματα εχθρών αξιοποιώντας τα abilities τους.

[UPDATE 3: 14/10/19 - Ban αν κάνετε συχνά quit] H The Coalition ανακοίνωσε σκληρά μέτρα για όσους κάνουν quit πολύ συχνά στα online matches.

Οι ποινές φτάνουν μέχρι και διετές ban. Η νέα πολιτική μπήκε σε εφαρμογή την περασμένη εβδομάδα και προκάλεσε παράπονα και αντιδράσεις, καθώς μερικοί ισχυρίζονται ότι δέχθηκαν ban μεγάλης διάρκειας χωρίς προειδοποίηση. Για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, αναιρέθηκαν τα bans, αλλά οι developers προειδοποιούν ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνουν σε τέτοιες συμπεριφορές.

Το Gears 5 κυκλοφορεί για Xbox One και PC.

Διαβάστε το review του Gears 5 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification