Ειδήσεις Action Ο Keanu Reeves στο Metal Gear Solid V

Ο Keanu Reeves στο Metal Gear Solid V

Wednesday, 10 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης   | (1 σχόλιο)
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cc/0f/77/metal-gear-keanu-reeves-18-1562771646.jpg
 

Ο Keanu Reeves στο Metal Gear Solid V

To Internet του ανήκει.

Η αγάπη στο πρόσωπο του διάσημου ηθοποιού Keanu Reeves, φαίνεται πώς έχει εκτοξευτεί στα ύψη μετά από την εμφάνισή του στην E3 2019.

Ο ηθοποιός του Hollywood ανέβηκε στη σκηνή κατά την διάρκεια της έκθεσης του Xbox στην φετινή E3, με σκοπό να αναγγείλει το ρόλο του στο επερχόμενο παιχνίδι Cyberpunk 2077. Έκτοτε η φράση "You’re Breathtaking!" έχει γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο.

Όσοι δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε να κυκλοφορήσει το Cyberpunk 2077 και θέλετε να παίξετε ως Reeves, τότε ίσως να βρείτε ενδιαφέρον το νέο απίστευτο mod που κυκλοφόρησε από τον pro modder JimMarr. Μπορείτε να αποκτήσετε το mod από την NexusMods και να αντικαταστήσετε τον Kiefer Sutherland με τον Keanu Reeves στο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

 Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο παραλλαγές των χαρακτήρων του Keanu Reeves, παίζοντας είτε σαν John Wick, είτε τον χαρακτήρα του Johnny Silverhand από το Cyberpunk 2077. Αυτό το Mod σίγουρα θα σας ικανοποιήσει μέχρι να κυκλοφορήσει το κανονικό Cyberpunk.
 
Το Cyberpunk 2077 μπορεί να κυκλοφορεί στις 4 Απριλίου του 2020 για Pc, Xbox One και PS4 αλλά μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το συγκεκριμένο mod.
 
Διαβάστε το review του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο forum topic.
 
 
 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 11/07/2019 14:27
Προβλέπετε μεγάλη επιτυχια για τον Keanu Reeves.
Notification