Ειδήσεις Action Οι fans ζητούν περισσότερη πορνεία στο Red Dead Redemption II

Οι fans ζητούν περισσότερη πορνεία στο Red Dead Redemption II

Saturday, 22 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d5/c1/ee/red-dead-redemption-2-73-1561214493.jpg
 

Οι fans ζητούν περισσότερη πορνεία στο Red Dead Redemption II

Δημιουργούν σενάρια και ελπίζουν για DLC.

 

Οι fans του νέου Red Dead Redemption επιθυμούν την πορνεία να γίνει σημαντικό στοιχείο του Red Dead Online.

Μία συζήτηση που ξεκίνησε στο Facebook group με τίτλο The Red Dead Redemption II αφορούσε την πορνεία, στοιχείο που απουσιάζει εμφανώς από το δημοφιλές Western Action-Adventure. Αυτό διότι η σειρά Red Dead είναι “παιδί” της Rockstar Games άρα και “αδερφάκι” της σειράς Grand Theft Auto, όπου εκεί η πορνεία…πάει και έρχεται. Λόγω αυτού, βρέθηκαν πολλοί fans που εξέφρασαν την επιθυμία τους να υπάρξει περισσότερη πορνεία στο Red Dead Redemption II.

Ένας χρήστης έγραψε: “Νιώθω πως η πορνεία θα έπρεπε να αποτελεί μεγαλύτερο στοιχείο του παιχνιδιού, όχι μόνο λόγω της σειράς Grand Theft Auto, αλλά και επειδή τι καλύτερο μπορείς να κάνεις από το να ξοδέψεις χρόνο στο παιχνίδι με μία πόρνη”. Κάποιος άλλος το πήγε ακόμα παραπέρα, φέρνοντας τα DLC στην συζήτηση: “Πιστεύω πως θα έπρεπε στα σίγουρα να έχουμε σχετικές αποστολές ή έστω να υπάρχει ένα online playable σενάριο. Χρειάζονται περισσότερα πράγματα να κάνουμε, αφού δεν υπάρχουν πολλά για να αλληλεπιδράσουμε στον χάρτη του παιχνιδιού. Το να ασχολούμαστε με την πορνεία θα ήταν πολύ cool DLC”.

Άλλοι κάθισαν να φτιάξουν ιδανικά σενάρια σχετικά με το πώς θα κολλούσε η πορνεία στην ιστορία του Arthur Morgan και πόσο θα μπορούσε αυτή να αλλάξει την εξέλιξη της ιστορίας. Αξίζει να μπείτε στο εν λόγω γκρουπ μόνο και μόνο για να δείτε την φαντασία ορισμένων fans να οργιάζει. Δύσκολα πάντως θα ασχοληθεί η Rockstar με αυτό το ζήτημα.

Διαβάστε το review του Red Dead Redemption II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification