Ειδήσεις Action Fortnite: Αλλάζουν οι απαιτήσεις του παιχνιδιού για την Season 10

Fortnite: Αλλάζουν οι απαιτήσεις του παιχνιδιού για την Season 10

Saturday, 22 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b1/3b/38/fortnite-91-1561195440.jpg
 

Fortnite: Αλλάζουν οι απαιτήσεις του παιχνιδιού για την Season 10

Μικρή αλλαγή που αφορά τις κάρτες γραφικών.

Η Epic Games ανακοίνωσε πως η νέα σεζόν του Fortnite φέρνει αλλαγές στις ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Λίγες εβδομάδες προτού μπούμε στην Season 10 του δημοφιλούς Battle Royale η εταιρεία ανάπτυξής του ενημέρωσε το κοινό του πως θα πραγματοποιήσει μικρές αλλαγές όσον αφορά στα requirements του παιχνιδιού. Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: “Ξεκινώντας με την Season 10, η PC έκδοση του Fortnite θα απαιτεί μία κάρτα γραφικών που θα μπορεί να τρέξει το Microsoft DirectX 11. Ενώ οι κάρτες διέθεταν το DirectX11 βρίσκονταν πάντα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, συνεχίζαμε να υποστηρίζουμε και παλαιότερες κάρτες γραφικών ώστε να μπορούν όλοι να συνεχίσουν να παίζουν. Παρόλα αυτά όταν ξεκινήσει η Season 10, το Fortnite δεν θα είναι πια συμβατό με τις πιο παλιές κάρτες. Αυτό μας επιτρέπει να εστιάσουμε στην ανάπτυξή του και να ενισχύσουμε το optimization του Fortnite για όλους τους παίκτες”.

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι κάρτες που υποστηρίζουν το DirectX11 δεν είναι απαραίτητα ακριβές ή ολοκαίνουριες, επομένως δύσκολα θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή στα PC σας, εκτός και αν έχετε χρόνια να πραγματοποιήσετε κάποια υποτυπώδη αναβάθμιση. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία έναρξης της νέας σεζόν, ωστόσο σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, η τωρινή σεζόν λήγει την πρώτη μέρα του Αυγούστου.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification