Ειδήσεις Action Η ανάπτυξη του Fortnite παραλίγο να ακυρωθεί

Η ανάπτυξη του Fortnite παραλίγο να ακυρωθεί

Saturday, 15 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/aa/9e/fd/fortnite-6-1560591653.jpg
 

Η ανάπτυξη του Fortnite παραλίγο να ακυρωθεί

Πρώην στέλεχος της Epic Games ήθελε να παρατήσουν το project.

 

Ο πρώην production director της Epic Games βρέθηκε πολύ κοντά στο να ακυρώσει το project του Fortnite.

Ο Rod Ferguson αποτελεί πια παρελθόν από την Epic Games, παρόλα αυτά μία δήλωσή του αποκάλυψε πως λίγο ήθελε στο να πραγματοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της gaming βιομηχανίας. Ο ίδιος υποστήριξε πως λίγο πριν αποχωρήσει από την αμερικανική εταιρεία, θέλησε να ακυρώσει το project που έμελλε να μετατραπεί στο σημερινό Fortnite. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως το αρχικό πλάνο περιελάμβανε μόνο το PvE mode με τίτλο Save the World και δεν διέθετε ακόμα το Battle Royale mode στο οποίο και οφείλει την τεράστια επιτυχία του. Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη την εποχή η Epic Games αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις και το project δεν φαινόταν ικανό να καλύψει τις προσδοκίες του και θεώρησε σωστό πως ίσως έπρεπε να το ακυρώσουν.

Μιλώντας στο Game Informer, όντας πια συμμετέχων στην ανάπτυξη του Gears 5, δήλωσε: “Αν έμενα στην Epic θα είχα ακυρώσει το Fortnite. Απολύτως. Πριν φύγω προσπάθησα ήδη να το ακυρώσω. Όταν είχαμε μόνο το Save the World, ήταν ένα project που εμπεριείχε αρκετές δοκιμασίες. Ως production director εκείνη την εποχή, αυτό το παιχνίδι δεν πληρούσε τα θέλω μου για κάτι που θα θέλαμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε. Είμαι υπερβολικά χαρούμενος για την επιτυχία τους. Το παιχνίδι που αγαπάτε, η παγκόσμια αίσθηση, δεν θα υπήρχαν αν έμενα στην Epic”.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification