Ειδήσεις Action Το Watch Dogs: Legion προκάλεσε πολιτικές αντιπαραθέσεις στην Αγγλία

Το Watch Dogs: Legion προκάλεσε πολιτικές αντιπαραθέσεις στην Αγγλία

Saturday, 15 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b1/c5/22/watch-dogs-legion-24-1560589894.jpg
 

Το Watch Dogs: Legion προκάλεσε πολιτικές αντιπαραθέσεις στην Αγγλία

Το Brexit βρέθηκε στο κέντρο της συζήτησης.

 

Το setting του Watch Dogs: Legion τράβηξε τα βλέμματα της πολιτικής σκηνής στην Αγγλία.

Τα γεγονότα του νέου Watch Dogs διαδραματίζονται στο μετά-Brexit Ηνωμένο Βασίλειο πράγμα που απασχόλησε τους πολιτικούς της χώρας δημιουργώντας ένα έντονο debate στο BBC. Όλα ξεκίνησαν από μία συνέντευξη του Clint Hawking, creative director του παιχνιδιού, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε πριν το Brexit, ωστόσο ο κόσμος του πραγματεύεται το πώς έφτασε η χώρα σε αυτό το σημείο. “Οι λόγοι που οδήγησαν στο Brexit είναι οι λόγοι από όπου πηγάζουν τα προβλήματα του κόσμου μας. Έτσι το αντιμετωπίζουμε εμείς” δήλωσε ο ίδιος.

Το panel του The Politics Live “πήρε φωτιά” όπως καταλαβαίνετε αφού φανατικοί υποστηρικτές του Brexit, όπως ο Toby Young αποκάλεσαν το παιχνίδι ως “παρανοϊκό, αποκαλυπτικό εφιάλτη”, ενώ ο Aaron Bastani του Novara Media δήλωσε πως το Watch Dogs: Legion περιλαμβάνει μία πολύ βίαιη οπτική γωνία του μέλλοντος. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Η χώρα θα μοιάζει περισσότερο με κινέζικη πολιτεία, όπου θα υπάρχει εμφανής καταναλωτική επιτήρηση”. Με καλύτερη διάθεση αντιμετώπισε την προσέγγιση της Ubisoft η δημοσιογράφος Claire Cohen του Telegraph λέγοντας: “Πόσο απίθανο θα ήταν αν το gaming ήταν αυτό που θα ένωνε τους δεξιούς με τους αριστερούς; Θα μπορούσε να συμβεί”. Βέβαια, κάτι τέτοιο αποτελεί μεγάλη φιλοδοξία από μέρους της.

Διαβάστε περισσότερα για το Watch Dogs: Legion και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification