Ειδήσεις Action Το Stranger Things έρχεται στο Fortnite

Το Stranger Things έρχεται στο Fortnite

Friday, 05 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a3/a0/9b/strangerfortnite-75-1560417157.jpg
 

Το Stranger Things έρχεται στο Fortnite

Το crossover ξεκίνησε και επίσημα με καινούργια skins και αμφιέσεις. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/6/19] Το Netflix επιβεβαίωσε πως το Stranger Things έρχεται στο Fortnite για να γιορτάσει την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν της σειράς.

Η Τρίτη σεζόν του Stranger Things ξεκινάει στις 4 Ιουλίου και πολύ πιθανό είναι να δούμε το cross-over κάπου εκείνη την περίοδο. Όπως και με προηγούμενα events, θα υπάρχουν νέα skins και items να αγοράσετε, καθώς και διάφορα challenges τα οποία μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε κάποια rewards. Η πρόσφατη ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του Netflix στο Twitter ότι δουλεύει με την Epic Games πάνω σε ένα νέο project, υποδεικνύει πως μια ανακοίνωση που θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες πλησιάζει. 

[UPDATE: 4/7/19 - Άρχισαν να εμφανίζονται portals] Μόλις λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Stranger Things 3, φαίνεται πως στο Fortnite έρχεται άλλο ένα crossover.

Μαζί με το δεύτερο update του 9.30, τα portals του Stranger Things άρχισαν να εμφανίζονται μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχουν μερικά portal αυτή την στιγμή μέσα στο παιχνίδι, και μπορείτε να τα βρείτε μέσα στο Mega Mall, μια από τις καινούργιες περιοχές που μας έφερε η καινούργια σεζόν (Season 9). Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποιο σκοπό πέρα από το να σε τηλεμεταφέρουν από τη μία άκρη του Mall στην άλλη, όμως θα μπορούσε να υποδεικνύει ότι έρχεται περισσότερο Stranger Things content στο παιχνίδι. Το Netflix είχε κάνει hint την συνεργασία αυτή μέσω Twitter πριν λίγο καιρό, οπότε αυτό μάλλον είναι μόνο η αρχή.

[UPDATE 2: 5/7/19 - Αμφιέσεις Chief Hopper και Demogorgon] Το πολυαναμενόμενο crossover μεταξύ Stranger Things και Fortnite μόλις ξεκίνησε και επίσημα με καινούργια skins και αμφιέσεις.

Μετά την εμφάνιση των portals στο Mega Mall, είχε σχεδόν επιβεβαιωθεί ότι θα γίνει κάποια συνεργασία μεταξύ των δύο, ακόμα και πριν το επιβεβαιώσει η ίδια η Epic. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο καινούργιο event, μόνο αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε. Η Epic σήμερα αποκάλυψε το Stranger Things set, το οποίο θα περιλαμβάνει την αμφίεση Chief Hopper, την αμφίεση Demogorgon, και το Vines Wrap skin για το όπλο σας.

Το skin είναι animated ώστε να φαίνεται σαν το Upside Down από το Stranger Things. Το συγκεκριμένο set μπορείτε να το βρείτε στο in-game κατάστημα. Το Chief Hopper κοστίζει 1.500 V-Bucks, ενώ το Demogorgon είναι λίγο πιο φθηνό στα 1.200 V-Bucks. Μέχρι στιγμής αυτά έχουν εμφανιστεί στο μαγαζί, ωστόσο η Epic μπορεί αργότερα να αποκαλύψει κάποιο limited-time event.

 

Διαβάστε για το πιο πρόσφατο patch του Fortnite εδώ.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε γι'αυτό στο forum topic.

Θέλετε να παίξετε Fortnite και ψάχνετε συμπαίχτες; Γράψτε το ID σας εδώ

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification