Ειδήσεις Action Στο Dying Light 2 μετατρέπεστε σε ζόμπι

Στο Dying Light 2 μετατρέπεστε σε ζόμπι

Wednesday, 12 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f5/c8/49/Dying-Light-2-GameWorld-98-1560338074.jpg
 

Στο Dying Light 2 μετατρέπεστε σε ζόμπι

Εάν παραμείνετε για πολύ μέσα στο σκοτάδι, θα πάρετε την μορφή των γνωστών σαρκοβόρων πλασμάτων.

Το νέο Dying Light περιέχει λειτουργίες ώστε να βάλει τους παίκτες όσο το δυνατόν βαθύτερα στον κόσμο ενός zombie apocalypse game.

Ωστόσο υπάρχουν αρκετές μανούβρες και εναέριες κινήσεις ώστε να σκοτώνετε τα ζόμπι που σας κυνηγούν, τα όποια έχουν εμπνευστεί οι developers της εταιρίας ανάπτυξης Techland. Ο game director του Dying Light 2, Mark Albinet μίλησε στο VG247 για την νέα τροπή που πήρε το παιχνίδι, καθώς ο μόνος τρόπος να μείνει κάποιος ζωντανός είναι να μείνει στο φως. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

"Από την στιγμή που θα μολυνθείτε, θα πάτε σκοτάδι… για την ακρίβεια για να μείνετε φυσιολογικοί άνθρωποι πρέπει να παραμένετε κάτω από εστίες UV φωτός. Έτσι εάν δεν προστατεύεται τον εαυτό σας την περίοδο της νύχτας, ο δείκτης μόλυνσης θα αυξηθεί".

Σύμφωνα με τον game director όσο περισσότερο αυξάνονται τα επίπεδα της λοιμώξεις στο σώμα του χαρακτήρα σας, η ταχύτητα, η δύναμη και αντοχή του θα αυξάνονται μέχρις ότου μετατραπεί τελικά σε ζόμπι. Ωστόσο γεννήθηκε το ερώτημα, αν το παιχνίδι τελειώνει όταν συμβεί η μεταμόρφωση του χαρακτήρα σε ζόμπι. Ο Mark Albinet απάντησε: " Η απάντηση είναι πιο κοντά προς το…ναι". Αμέσως μετά ρωτήθηκε εάν τελικά αυτό σημαίνει game over και απάντησε : " Ας πούμε ότι είναι game over." Ουσιαστικά λοιπόν δεν έγινε απόλυτα ξεκάθαρο τι θα συμβεί μετά την μετάλλαξη του χαρακτήρα και μένει να το μάθουμε σε επερχόμενο gameplay.

Διαβάστε περισσότερα για το Dying Light 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification