Fortnite: Summer Block Party

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Fortnite: Summer Block Party

Fortnite: Summer Block Party

Creative Showdown και Celebrities που παίζουν ως αντίπαλοι.

Η Epic Games ανακοίνωσε ότι και για φέτος θα διεξαχθεί το Fortnite Summer Block Party, ένα event στο οποίο έχουμε τουρνουά Pro-Am με διάσημους YouTubers και έπαθλο εκατομμύρια δολάρια, τα οποία πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες, καθώς επίσης και το Creative Showdown, ένα Community game.

Το event θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου. Θα ξεκινήσει να προβάλλεται αυτό το Σάββατο 15/6 στις 23:00 στο www.twitch.tv/fortnite.

Οι ομάδες που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα:
Llama Record Co.
Sunshine Soldiers
Raven’s Revenge
Chicken Champions
Cuddle Crew
Funky Fighters

Όσο για τους διάσημους, θα έχουμε πάνω από 50 celebrities, όπως οι Brendon Urie, Meyers Leonard και Reina Washio, οι οποίοι θα διαγωνιστούν ενάντια σε 50 pro παίκτες Fortnite (κοινώς έχουν την ήττα στο τσεπάκι), όπως οι Ninja, TFUE, Valkyrae κ.α. Εκεί θα έχουν μπροστά τους ένα prize pool 3 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο θα δοθεί σε φιλανθρωπίες. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσουν νέα skins και αντικείμενα μαζί με το event, οπότε όσοι παίζετε Fortnite συνδεθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε γι'αυτό στο forum topic.

Θέλετε να παίξετε Fortnite και ψάχνετε συμπαίχτες; Γράψτε το ID σας εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification