Ειδήσεις Action Φήμη: Νέο Dino Crisis

Φήμη: Νέο Dino Crisis

Saturday, 25 May 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a9/16/ee/new-dino-crisis-32-1558778693.jpg
 

Φήμη: Νέο Dino Crisis

Ενδέχεται να αποκαλυφθεί στην E3.

Τα Twitter Posts του GameStop δημιούργησαν φήμες περί εμφάνισης ενός νέου Dino Crisis στην ερχόμενη E3.

Έχουν κυκλοφορήσει αρκετές αναφορές που θέλουν το θρυλικό Dino Crisis να επιστρέφει, παρόλα αυτά δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Το προφίλ όμως του GameStop στο Twitter είχε καυστική διάθεση και μέσω υπονοούμενων μας έκανε να πιστεύουμε πως ίσως η φετινή E3 μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη σχετικά με την πασίγνωστη σειρά της Capcom. Μέσω ενός post της δημοφιλούς αλυσίδας καταστημάτων, οι χειριστές του GameStop ρωτούσαν τους fans αν επιθυμούν να δουν κάτι σχετικό με τα Dino Crisis στην E3, όπως για παράδειγμα κάποιο remake.

 


Η ανταπόκριση των fans ήταν δεδομένη αφού δεν χωράει αμφιβολία το πόσο πολύ θα ήθελαν κάτι τέτοιο, ωστόσο υπήρξε η περίπτωση ενός gamer που είπε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι αστείο GameStop, χάνω τον ύπνο μου με το θέμα του Dino Crisis” με την σελίδα των καταστημάτων να απαντάει πως και αυτοί το ίδιο παθαίνουν postάροντας συγχρόνως μία εικόνα που κλείνει το μάτι σαν να γνωρίζουν κάτι. Όλα αυτά φυσικά έβαλαν φωτιά στο Twitter, αφού οι fans θέλουν να πιστεύουν πως η σελίδα του GameStop περισσότερο πέταγε ενδείξεις, παρά ενδιαφερόταν να μάθει τι σκέφτονται οι fans. Η Ε3 2019 είναι πολύ κοντά και πολύ σύντομα θα μάθουμε αν η Capcom ετοιμάζει μία τόσο μεγάλη έκπληξη μετά το remake του Resident Evil 2.

Διαβάστε το review του Dino Crisis και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Nemesis11 (Level 9) 25/05/2019 18:17
Πω πω πω πωωω........... ........αν η Capcom ετοιμάζει όντως ένα Remake του Dino Crisis και το παρουσιάσει στη Ε3, και γω δεν ξέρω πως θα αντιδράσω από την χαρά μου :eek:

Και μόνο που σκέφτομαι ένα Dino Crisis Remake στα πρότυπα κορυφαίας ποιότητας του Resident Evil 2 Remake μιας και η Capcom έχει στα χέρια της την απίστευτη RE Engine, πραγματικά τρελαίνομαι!!
#2 the_prophet1987 (Level 22) 25/05/2019 22:14
Quoting Nemesis11:
Πω πω πω πωωω...................αν η Capcom ετοιμάζει όντως ένα Remake του Dino Crisis και το παρουσιάσει στη Ε3, και γω δεν ξέρω πως θα αντιδράσω από την χαρά μου :eek:

Και μόνο που σκέφτομαι ένα Dino Crisis Remake στα πρότυπα κορυφαίας ποιότητας του Resident Evil 2 Remake μιας και η Capcom έχει στα χέρια της την απίστευτη RE Engine, πραγματικά τρελαίνομαι!!


Πιστεύω οτι θα γίνει remake γιατί το Dino Crisis είναι το δεύτερο πιο πολυσυζητημένο κλασικό παιχνίδι της Capcom μετά το Resi 2.Και το ζητάει πάρα πολύς κόσμος εδώ και καιρό.Απλά δε περιμένω να δούμε κάτι στην Ε3 ακόμα.Σειρά έχει το remake του Nemesis.Εκτός αν η Capcom έχει δεύτερη ομάδα που δουλεύει πάνω στο Dino Crisis.
Notification