Ειδήσεις Action Hideaki Itsuno: "Θα θέλαμε ένα DmC 2 μόνο αν το αναπτύξει η Ninja Theory"

Hideaki Itsuno: "Θα θέλαμε ένα DmC 2 μόνο αν το αναπτύξει η Ninja Theory"

Saturday, 18 May 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2b/6c/84/dmc-devil-may-cry-31-1558181392.jpg
 

Hideaki Itsuno: "Θα θέλαμε ένα DmC 2 μόνο αν το αναπτύξει η Ninja Theory"

Ο director του Devil May Cry 5 εξέφρασε την επιθυμία του.

 

Ο director της σειράς Devil May Cry δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός DmC 2.

Η περίπτωση του DmC: Devil May Cry ήταν ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη, καθότι ναι μεν το παιχνίδι έλαβε θετικές κριτικές, αλλά υπήρχαν αρκετοί fans που είχαν τεράστια παράπονα και άγχος για το μέλλον του franchise. Το Devil May Cry 5 ήρθε πολύ ισχυρότερο, δίνοντας νέο αέρα στην δημοφιλέστατη Hack-and-Slash σειρά, πράγμα που έβαλε σε σκέψεις των Hideaki Itsuno, director του παιχνιδιού. Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει διαθέσιμος να φτιάξει ακόμα ένα DmC στα πρότυπα του τίτλου του 2013, αυστηρά όμως στην περίπτωση που η Ninja Theory θα αναλάμβανε εκ νέου και αυτό το project.

Οι αναφορές του USGamer θέλουν τον Itsuno να δίνει το πράσινο φως για την ανάπτυξη ενός DmC 2 με την προϋπόθεση ότι η βρετανική εταιρεία ανάπτυξης θα ηγούταν του development. Παρόμοια άποψη έχει και ο Matt Walker, παραγωγός της Capcom, που υποστηρίζει πως δεν θα ήταν εφικτό να κυκλοφορήσει DmC χωρίς την συμμετοχή της Ninja Theory. Ο Itsuno δήλωσε: “Θα θέλαμε να συνεργαστούμε ξανά με την Ninja Theory για να φτιάξουμε ένα sequel του DmC, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε το κατάλληλο έδαφος”, με τον Walker να προσθέτει: “Σίγουρα θα θέλαμε να δούμε ένα sequel, αλλά πιστεύουμε πως μπορεί να υλοποιηθεί μόνο από την Ninja Theory”.

Η Ninja Theory είχε προκαλέσει εντυπώσεις με το DmC: Devil May Cry, παρόλα αυτά την μεγάλη της έκρηξη έκανε με το Hellblade: Senua’s Sacrifice που τιμήθηκε με πάρα πολλά βραβεία. Πλέον ανήκει στο δυναμικό της Microsoft, πράγμα που σημαίνει πως αν πράγματι υπάρξει DmC 2 πιθανότατα θα αποτελεί αποκλειστικότητα των PC και Xbox One.

Διαβάστε το review του Devil May Cry 5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 18/05/2019 18:19
Ακολουθώ το franchise Devil May Cry από τότε που το πρώτο-γνώρισα στο PS2 και είμαι από αυτούς που δεν έχω χάσει ποτέ και κανέναν τίτλο τους. ωστόσο εγώ μόνο με ένα Devil May Cry πραγματικά πωρώθηκα και ευχαριστήθηκα σαν να μην υπάρχει αύριο, και αυτό ήταν το DmC: Devil May Cry από Ninja Theory!

Φυσικά λοιπόν και θέλω να δω το επόμενο DmC δια χειρός Ninja Theory μιας και είναι από τα λίγα στούντιο εκεί έξω (μαζί με Santa Monica) που το κατέχουν πραγματικά σε hack and slash τίτλους!!
Notification