Ειδήσεις Action Ρεκόρ εσόδων για την Ubisoft

Ρεκόρ εσόδων για την Ubisoft

Friday, 17 May 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cf/29/58/division-2-raid-matchmaking-noscale-61-1558122017.jpg
 

Ρεκόρ εσόδων για την Ubisoft

10πλάσιες πωλήσεις σημείωσε το The Division 2 σε σχέση με το The Division.

Η Ubisoft σημείωσε ρεκόρ εσόδων για το δημοσιονομικό έτος 2018-19, με κέρδη που ξεπερνούν τα €2.03 δισεκατομμύρια.

Στον τομέα του PC η Ubisoft έδειξε ιδιαίτερη δύναμη, αφού το 27% των συνολικών κερδών, για το έτος 2018-19, προέρχονται από εκεί. Ο τομέας των PC σε συνεργασία με αυτού των κινητών, είναι οι μόνοι τομείς μου σημείωσαν αύξηση εσόδων.

ubi fiscal 1

Το The Division 2 δεν τα πήγε όσο καλά περίμενε η Ubisoft στις κονσόλες. Αντιθέτως στα PC σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς οι πωλήσεις του ήταν 10πλάσιες συγκριτικά με το The Division, στο Uplay. Αυτή η δραματική αύξηση θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα της επιλογής της Ubisoft, να μεταφέρει τις κυκλοφορίες της από το Steam στο Epic Games Store. Όπως εξήγησε και ο CEO Yves Guilemot στις αρχές του έτους, η αύξηση στις πωλήσεις αντικατοπτρίζει την επιτυχημένη στρατηγική της Ubisoft, να στρέψει την προσοχή στο δικό της κατάστημα. “Το ότι το παιχνίδι βρισκόταν στο Epic Store, πραγματικά μας βοήθησε να δουλέψουμε περισσότερο στο δικό μας κατάστημα”, σημειώνοντας ότι τα pre-orders στο Uplay ήταν έξι φορές περισσότερα απ’ ότι αυτά του The Division.

ubi fiscal 2

Η επιτυχία του Rainbow Six Siege συνεχίζεται, με 40% αύξηση στη βάση παιχτών του, χρόνο με τον χρόνο, έχει πλέον φτάσει τους 45 εκατομμύρια παίχτες. Παρόλο που ακούμε παράπονα καθημερινά περί microtransactions, DLC, season passes και συνδρομές, ο τομέας αυτός συνεχίζει να αποτελεί μεγάλη πηγή εσόδων για την εταιρία, σημειώνοντας 33% αύξηση, σε σχέση με πέρυσι, αποτελώντας συνολικά σχεδόν το 32% των εσόδων της εταιρίας.

Διαβάστε το review του The Division 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic. 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification