Ειδήσεις Action Outer Wilds: Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Games Store

Outer Wilds: Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Games Store

Tuesday, 21 May 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/56/55/a8/Outer20Wilds-12-1557742912.jpg
 

Outer Wilds: Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Games Store

Aνακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η ξεχωριστή εμπειρία της εξερεύνησης του διαστήματος μέσω του Outer Wilds θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο Epic Games Store και όχι στο Steam, σύμφωνα με την εταιρία αναπτυξης Mobius Digital.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Eurogamer, η Mobius Games δήλωσε ότι η κυκλοφορία του game σε άλλες πλατφόρμες θα ανακοινωθεί στο μέλλον, αφήνοντας αιωρούμενο το χρονικό πλαίσιο της κυκλοφορίας. "Μείνετε ήσυχοι, διαβάζουμε όλα σας τα σχόλια και στοχεύουμε να φέρουμε το παιχνίδι στην πιο ευρέος αποδεκτή πλατφόρμα, το συντομότερο δυνατό. " Όσον αφορά την συνεργασία τους με την Epic Games δήλωσαν: "Μας βοήθησαν να κάνουμε το παιχνίδι καλύτερο και πιο προσιτό για όλους."

Στο Outer Wilds, διερευνάτε ένα μυστηριώδες ηλιακό σύστημα, ξετυλίγοντας τα μυστικά του μέχρι κάποιος ή κάτι να σας σκοτώσει. Ίσως από την έλλειψη οξυγόνου ή αν καταλήξετε στα χέρια ενός παράξενου τέρατος τα πράγματα να μην τελειώσουν καλά. Κάθε φορά που θανατώνεστε για κάποιον λόγο, επιστρέφετε στο χωριά από το οποιο αρχίσατε. Επιπλέον με την πάροδο του χρόνου ο κόσμος αλλαζει, έτσι ώστε να σας κάνει να επιστρέψετε σε περιοχές που έχετε ήδη εξερευνήσει.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει γίνει ακομα γνωστή, αλλά υπολογίζεται μέσα στο 2019.

[UPDATE: 21/5/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Το νέο τρέιλερ του The Outer Wilds αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του για τις 30 Μαϊου σε Xbox One και στα PC αποκλειστικά στο Epic Store.

Διαβάστε περισσότερα για το Outer Wilds στο σχετικό forum topic.

 

Διαβάστε ακόμη για τις αποκλειστικότητες του Epic Games Store.

Συζητήστε για το Epic Games Store στο παρακάτω forum topic. Γράψτε το ID σας στο Epic Games Store και ελάτε να ανταλλάξουμε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification