Ειδήσεις Action Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds

Friday, 10 May 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a1/59/43/predatorhuntinggrounds-47-1557496758.jpg
 

Predator: Hunting Grounds

Ανακοινώθηκε για PS4.

Το Predator: Hunting Grounds ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του πιο πρόσφατου επεισοδίου State of Play της Sony.

To παιχνίδι αναπτύσσεται από την Illfonic η οποία ευθύνεται και για το Friday the 13th: The Game. Σύμφωνα με post στο Playstation Blog το παιχνίδι πρόκειται για competitive online multiplayer shooter όπου μέρος των παικτών θα παίρνει τον ρόλο μιας ελίτ Fireteam και θα χειρίζεται όπλα όπως shotguns, SMG’s και ένας από τους παίκτες θα παίρνει τον ρόλο του Predator και θα έχει στο ενεργητικό του όπλα όπως το Plasmacaster και abilities όπως το advanced vision mode. Δείτε το πρώτο τρέιλερ.

Ο CEO της Illfonic, Charles Brungardt, δήλωσε στο Playstation Blog πως το στούντιο ιδρύθηκε με σκοπό την δημιουργία games βασισμένα σε ταινίες. Για την διεκπεραίωση του νέου project η Illfonic συνεργάζεται με την Sony Interactive Entertainment και το Fox με σκοπό την δημιουργία ενός ''αυθεντικού'' shooter. O Brungardt επίσης σχολίασε: ''Το πάθος της ομάδας ανάπτυξης για το Predator μας βοήθησε να πραγματοποιήσουμε την συνεργασία μας με την Sony Interactive Entertainment και το Fox. Εταιρίες οι οποίες όχι μόνο πιστεύουν στο όραμα που έχουμε για το παιχνίδι αλλά και καταλαβαίνουν αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε.''

To Predator: Hunting Grounds θα κυκλοφορήσει για PS4 μέσα στο 2020.

Συζητήστε για το Predator: Hunting Grounds στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 10/05/2019 21:15
Υπήρχε ένα multiplayer mode αν δε κάνω λάθος στο Alien VS Predator του 2010 όπου ένας παίκτης η και παραπάνω έπαιρνε το ρόλο του Predator και οι υπόλοιποι των colonial marines.Ήταν αρκετά διασκεδαστικό.Ε ύχομαι το Hunting Grounds να βγεί καλό και να έχει replayability.
Notification