Ειδήσεις Action John Wick Hex: Video game με θέμα τις ταινίες

John Wick Hex: Video game με θέμα τις ταινίες

Sunday, 19 May 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7a/e2/f2/john-wick-video-game-21-1557341097.jpg
 

John Wick Hex: Video game με θέμα τις ταινίες

Νέο τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/5/19] Ο Mike Bithell, developer των επιτυχημένων indie games Thomas Was Alone και Volume, ανακοίνωσε ένα video game βασισμένο στην ταινία John Wick. Θα ονομάζεται John Wick Hex.

Θα αποτελέσει ένα Action-Strategy και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Mac. Στα PC θα έρθει αποκλειστικά στο Epic Games Store, όπως πολλά ακόμη games τους τελευταίους μήνες. Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει πως είναι "Μάχες σε σκάκι υπό την μορφή χορογραφίας που ζωντανεύει μέσα σε ένα video game". Το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τους συντελεστές της ταινίας.

Στα του gameplay θα πρέπει να σκεφτείτε κάθε ενέργεια και επίθεσή σας, ενώ παράλληλα σκέφτεστε το κόστος και τις συνέπειές τους. Κάθε κίνηση στο John Wick Hex μοιάζει με σκηνή από την ταινία και κάθε μάχη απαιτεί στρατηγική σκέψη ακριβείας.

Το Hex θα έχει μια αυθεντική ιστορία που θα ξεχωρίζει από την σειρά ταινιών. Όσο προχωράτε θα ξεκλειδώνετε νέα όπλα και νέες εμφανίσεις για τον John Wick, αλλά και νέες τοποθεσίες για εξερεύνηση. Σχετικά με το gunplay, ένα δελτίο τύπου αναφέρει ότι οι παίκτες θα πρέπει να σκεφτείτε το όπλο που θα χρησιμοποιήσετε για κάθε μάχη με στρατηγική. Επίσης, τα πυρομαχικά είναι συγκεκριμένα και γίνεται ρεαλιστική εξομοίωση σε κάθε μάχη, ενώ θα πρέπει να κάνετε reload στο σωστό χρόνο.

Το art style έχει ξεχωριστό noir art ύφος, ενώ στο voice acting συναντάμε τους ηθοποιούς Ian McShane και Lance Reddick από τις ομώνυμες ταινίες. Περισσότεροι ηθοποιοί θα ανακοινωθούν σύντομα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η τρίτη ταινία με τίτλο John Wick: Parabellum θυμίζουμε ότι κυκλοφορεί μέσα στο μήνα.

[UPDATE: 19/9/19 - Νέο τρέιλερ] Η εταιρεία ανάπτυξης Good Shepherd Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το John Wick Hex, το επερχόμενο Action Strategy, που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά ταινιών.

Το τρέιλερ παρουσιάζει τα cel-shaded γραφικά και την ιστορία που θα απαγγελθεί. Το παιχνίδι θα είναι turn-based και θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε διάφορα περιβάλλοντα από την στρατηγική τους σκοπιά. Θα μπορείτε να εκτελέσετε κινήσεις, όπως dodge rolls και μάχες σώμα με σώμα. Κάθε κίνηση θα έχει το ρίσκο της και τις συνέπειές της και κάθε όπλο που θα χρησιμοποιείτε θα αλλάζει το θέμα τακτικής.

Τα πυρομαχικά θα είναι μετρημένα και το παιχνίδι είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό. Επίσης, δεν θα υπάρχουν τυχαία ποσοστά για κάθε ενέργειά σας, κάτι που συμβαίνει σε άλλα turn-based Strategy. Κάθε κίνηση θα έχει συγκεκριμένο ποσοστό επιτυχίας.

Το John Wick Hex θα κυκλφορήσει για PC στις 8 Οκτωβρίου και το 2020 για το PS4.

Συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι John Wick στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification