Ειδήσεις Action Fortnite Season 9: Μυστηριώδεις ρούνοι εμφανίστηκαν στον χάρτη

Fortnite Season 9: Μυστηριώδεις ρούνοι εμφανίστηκαν στον χάρτη

Tuesday, 23 Apr 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a1/1b/77/fortnite-runes-31-1555758856.jpg
 

Fortnite Season 9: Μυστηριώδεις ρούνοι εμφανίστηκαν στον χάρτη

Σημειώθηκε πρόοδος στη λύση του μυστηρίου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/4/19] Η Epic Games μας προετοιμάζει για τη νέα σεζόν του Fortnite με μυστηριώδεις ρούνους να εμφανίζονται στον χάρτη.

Πολυάριθμα runes έκαναν την εμφάνισή τους στη περιοχή Loot Lake του Fortnite. Οι fans του παιχνιδιού έχουν ξεκινήσει thread στο Reddit σχετικά με το επερχόμενο Loot Lake Rune Event όπως το αποκαλούν. Ρούνοι βρέθηκαν και στις περιοχές Fatal Fields, ωστόσο δείχνουν να μετακινούνται συνεχώς σε διάφορες τοποθεσίες. Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στο παρελθόν με αντικείμενα να μετακινούνται, εξού και οι εικασίες όλων που σχετίζουν τους ρούνους με την Season 9. Η Epic Games συνηθίζει να κάνει πάντοτε tease για τα όσα θα δούμε στη κάθε νέα σεζόν του δημοφιλούς Battle Royale, επομένως μέσα σε λίγες εβδομάδες θα γνωρίζουμε πιθανότατα με τι έχει να κάνει.

[UPDATE: 23/4/19 - Πρόοδος στη λύση του γρίφου] Το event που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η Loot Lake ανασκάφηκε αποκαλύπτοντας την σφραγισμένη, μεταλλική πόρτα ενός θησαυροφυλακίου, έφερε τους παίκτες αντιμέτωπους με ένα νέο γρίφο.

Τέσσερις θέσεις για τέσσερις μυστηριώδεις ρούνους φαίνεται πως αποτελούν το κλειδί για το ξεκλείδωμά του. Η κοινότητα του Fortnite κατάφερε να βάλει τον πρώτο ρούνο στη θέση του, απλώς προκαλώντας damage που τον έκανε να μετακινηθεί σε αυτή. Ο δεύτερος ρούνος όμως παρέχει μια δυσκολότερη πρόκληση.

 

The rune just plugged in. from r/FortNiteBR

 

 

Τρία χρωματισμένα lasers έχουν εμφανιστεί στο map, καθένα από τα οποία πρέπει να χτυπηθεί με την αξίνα για να στραφεί προς την Loot Lake. Οι παίκτες πιστεύουν όμως πως ο ρούνος θα μετακινηθεί μόνο αν και τα τρία lasers στραφούν προς την ίδια κατεύθυνση, επίτευγμα που προϋποθέτει πιο περίπλοκη συνεργασία μέσα στο παιχνίδι.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Αν παίζετε Fortnite σε οποιοδήποτε format τότε κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification