Ειδήσεις Action Fortnite deathrun με έπαθλο 1.000 δολαρίων

Fortnite deathrun με έπαθλο 1.000 δολαρίων

Friday, 19 Apr 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Πελαγία Μαϊστρέλη   
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8d/b0/02/fortnite-deathrun-62-1555677435.jpg
 

Fortnite deathrun με έπαθλο 1.000 δολαρίων

Ο δημιουργός πληρώνει τους τρεις πιο γρήγορους speedrunners.

Οι παίκτες του Fortnite λατρεύουν ένα καλό deathrun, αλλά τώρα υπάρχει ακόμη ένα κίνητρο για να δοκιμάσουν άλλον έναν χαρτη. Σας παρουσιάζουμε τον Jesgran’s Deathrun 2.0, έναν διαβολικό Fortnite map που θα δυσκολέψει ακόμη και τους hardcore speedrunners. Τα Deathruns είναι creative mode maps, σχεδιασμένα να εξοντώνουν τον παίκτη καθώς αυτός τρέχει να ξεφύγει από αυτά. Πρόκειται για ένα αρκετά δημοφιλές minigame type ανάμεσα στην κοινότητα του Fortnite.

Αν και ο δημιουργός δεν μπορεί να πει πόσα χρήματα βγάζει από την δημιουργία του χάρτη, είναι μέρος του προγράμματος "support a creator" του Fortnite.
Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει πως ο Jesper έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει έναν διαγωνισμό για τον τελευταίο του χάρτη. Υπάρχει ένα βραβείο των 1.000 δολαρίων για αυτούς που θα κερδίσουν το level του γρηγορότερα. Οι τρεις καλύτεροι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν 700 δολάρια, 200 και 100.

Ο χάρτης είναι αποτέλεσμα 400 ωρών δουλειάς από τον Jesper και η δυσκολία είναι εξωπραγρατική. "Για τις πρώτες 2-3 εβδομάδες έχτιζα πάνω από 15 ώρες την μέρα" Είπε ο Jesper. Σύμφωνα με τον ίδιο, η είσοδος με την νεκροκεφαλή ήταν το δυσκολότερο μέρος και η μεταφορά από το sketchbook στην οθόνη του πήρε 20 ώρες.

Έπειτα, έστειλε την δουλειά του σε 250 playtesters, κάποιοι από τους οποίους ήταν θαυμαστές της προηγούμενης δουλειάς του και άλλοι expert deathrun players. Συνολικά υπήρξαν περίπου 1.000 ώρες από playtesting. Το αποτέλεσμα είναι ένας high-speed χάρτης με πολλές παγίδες, αλλαγές και αντίπαλους για να κερδίσετε. Οι παίκτες θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν όλα τους τα όπλα ώστε να επιβιώσουν.

Ανεξάρτητα, αυτή την στιγμή το ρεκόρ των speedrun ανήκει στον zandYT, ο οποίος κέρδισε τον χάρτη σε 4 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα. Οι νικητές θα επιλεχθούν στις 30 Απριλίου. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τον χάρτη, ο κωδικός είναι 1103-0256-3362.

 

Διαβάστε το review του GameWorld για το Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Αν παίζετε Fortnite σε οποιοδήποτε format τότε κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification