Ειδήσεις Action Remnant: From the Ashes: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Remnant: From the Ashes: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Saturday, 15 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Πελαγία Μαϊστρέλη   
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/93/42/4b/remnant-from-the-ashes-trailer-91-1554907126.jpg
 

Remnant: From the Ashes: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/4/19] Η Gunfire Games επιβεβαίωσε επίσημα την περίοδο κυκλοφορίας του Remnant: From the Ashes.

Το Remnant: From the Ashes αποκαλύφθηκε πέρυσι, ως μία καινούργια IP από την Gunfire Games, την ομάδα η οποία αποτελείται από πρώην προγραμματιστές της Vigil. Η Vigil είναι η εταιρία ανάπτυξης της σειράς Darksiders.

[UPDATE: 15/6/19 - Ανακοινώθηκε επίσημα] Το PC Gaming Show στην E3 περιείχε και ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Remnant: From the Ashes.

Τέρατα, καταστροφές και ένας μετα-αποκαλυπτικός κόσμος έκαναν για ακόμα μία φορά αισθητή την παρουσία τους στο νέο τρέιλερ του παιχνιδιού. Όπως βλέπουμε σε αυτό, εσείς καλείστε υπό την συνοδεία μέχρι και δύο φίλων σας να καταστρέψετε κάθε απειλή, ακόμα κι αν αυτή έχει την μορφή γιγαντιαίων boss fights. Οι developers σας προκαλούν να “ενισχύσετε τις πιθανότητες επιβίωσής σας”.

Το τέλος του τρέιλερ ανακοινώνει και επίσημα πια πως το Remnant: From the Ashes θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One.

 

Δείτε περισσότερα για το Remnant: From the Ashes και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification