Ειδήσεις Action Stranger Things 3: The Game: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Stranger Things 3: The Game: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Thursday, 21 Mar 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e3/b6/8a/stranger-things-3-videogame-100-1553164437.jpg
 

Stranger Things 3: The Game: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Eleven, Dustin ή Mike;

Το Stranger Things 3: The Game ανακοινώθηκε στα The Game Awards 2018 και θα κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμα τα νέα επεισόδια της σειράς στο Netflix. Το παιχνίδι αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της BonusXP και του Netflix, ενώ θα εξελίσσεται παράλληλα με την πορεία της σειράς.

Είναι ένα retro beat-em-up, με 16-bit γραφικά, δίνει βάση στην εξερεύνηση και περιέχει επίλυση παζλ αλλά και πολλές μάχες σώμα με σώμα. Ο τίτλος θα υποστηρίζει drop in/drop out co-op, single-player modes, ενώ μπορείτε να συνεργαστείτε είτε με έναν φίλο σας είτε με έναν AI σύμμαχο στο πλευρό σας.

                                               

Στο Stranger Things 3: The Game θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους 12 χαρακτήρες της σειράς, κάθε ένας από τους οποίους θα κατέχει μοναδικά abilities και attributes. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι μέσα στο παιχνίδι θα περιέχονται τόσο τα γεγονότα που έχετε ζήσει στις προηγούμενες σεζόν της σειράς, αλλά και πολλα νέα μυστικά που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακομα!

Στις 4 Ιουλίου δεν θα κάνει πρεμιέρα μόνο η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς αλλά και το επίσημο video game της.

Διαβάστε και για το Stranger Things game που ετοίμαζε η Telltale. Συζητήστε για το Stranger Things και το Netflix στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification