Oxygen Not Included

Hot
Oxygen Not Included

Oxygen Not Included

Δυναμικά συνεχίζουν οι δημιουργοί του Don't Starve.

Έπειτα από δύο χρόνια σε Early Access, το Oxygen Not Included ετοιμάζεται για κυκλοφορία. Η εκδοτική εταιρία Klei Entertainment έχει άλλα δύο updates προγραμματισμένα και τέλος, θα φτάσει την έκδοση 1.0 στα τέλη του Μαΐου.

Στις 16 Απριλίου το the third quality of life update θα καθαρίσει το παιχνίδι από bugs και ένα τελευταίο update αργά τον Μάιο θα προσθέσει τρία νέα biomes, μαζί με νέα creatures, buildings και άλλα. Από τότε επίσης, θα υποστηρίζονται Mods.

oxygen not included gameplay

"Με όλα αυτά, νιώθουμε ότι το Oxygen Not Included είναι έτοιμο για κυκλοφορία.", γράφει η ανακοίνωση. "Μετά από την επίσημη κυκλοφορία, θα συνεχίσουμε να κάνουμε βελτιώσεις και να διορθώνουμε bugs, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας θα κινηθεί προς την δημιουργία DLC για το παιχνίδι, όπου μπορούμε να εξερευνήσουμε περαιτέρω ιδέες και expansions στον κόσμο του ONI."

To Oxygen Not Included κατάφερε να μαζέψει 1.5 εκατομμύριο παίκτες κατά την διάρκεια του Early Access, λέει η εταιρία ανάπτυξης Klei Entertainment.

Δείτε περισσότερα για τo Don't Starve και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.