Ειδήσεις Action Hacker του GTA Online χρωστάει 220.000 δολάρια στην Take-Two

Hacker του GTA Online χρωστάει 220.000 δολάρια στην Take-Two

Saturday, 09 Feb 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/04/65/ab/gta-online-94-1549725857.jpg
 

Hacker του GTA Online χρωστάει 220.000 δολάρια στην Take-Two

Λόγω ενός παράνομου software που πουλούσε.

 

Ένας hacker του GTA Online θα πληρώσει αδρά τις πράξεις του στην Take-Two Interactive.

Ο Jhonny Perez, δημιουργός του cheat προγράμματος Elusive για το Grand Theft Auto Online κρίθηκε ύποπτος από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης με αποτέλεσμα να χρωστάει τα μαλλιοκέφαλα του στην Take-Two. Όπως αναφέρει το Torrent Freak, το Elusive ήταν ένα παράνομο πρόγραμμα με το οποίο οι παίκτες του GTA Online μπορούσαν να επηρεάσουν τους κανόνες του παιχνιδιού και την οικονομία του, λαμβάνοντας αμέτρητα in-game χρήματα ανά πάσα στιγμή. Η Take-Two κυνήγησε και βρήκε τον κύριο Perez, ζητώντας του άμεσα να αποσύρει αυτό το πρόγραμμα ώστε να μην κινηθεί νομικά.

Ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα το κάνει, ωστόσο εξαφανίστηκε έκτοτε και συνέχισε την διανομή του προγράμματός του. Έτσι η Take-Two κατέθεσε μήνυση απέναντί του, καθότι χρέωνε μάλιστα το παράνομο πρόγραμμα που είχε φτιάξει σε όσους ενδιαφέρονταν να το χρησιμοποιήσουν. Η μήνυση της δημοφιλούς εταιρείας ανέφερε: “Η Take-Two έχει προσβληθεί επανειλημμένα από τις πράξεις του κ. Perez. Το παράνομο πρόγραμμά του προσβάλλει την φήμη της Take-Two για την διατήρηση του gaming περιβάλλοντός της, αποθαρρύνοντας τους χρήστες από το να πραγματοποιήσουν μελλοντικές αγορές”.

Η Take-Two κέρδισε την υπόθεση και έλαβε το ποσό των 150.000 δολαρίων ενώ περιμένει άλλα 70.000 δολάρια από τον Jhonny Perez, όπως οφείλει να πληρώσει βάσει νόμου.

Διαβάστε για τα μαζικά bans στο GTA Online και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Grand Theft Auto Online κάνοντας κλικ εδώ.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification