Το Sekiro: Shadows Die Twice θα περιέχει εναλλακτικά endings

Το Sekiro: Shadows Die Twice θα περιέχει εναλλακτικά endings

Το Sekiro: Shadows Die Twice θα περιέχει εναλλακτικά endings

Επιβεβαιώθηκε από την FromSoftware.

Θα υπάρχουν περισσότερα από ένα endings στο Sekiro: Shadows Die Twice.

Ο Hidetaka Miyazaki της FromSoftware μίλησε για το νέο τίτλο της εταιρείας ξεκαθαρίζοντας τις διαφορές του από τα προηγούμενά τους games. Μπορεί να έχουν πολλά κοινά στοιχεία στο gameplay και την όλη νοοτροπία, όπως για παράδειγμα ότι θα είναι αρκετά δύσκολο, παρόλα αυτά υπάρχει ο μηχανισμός respawn που παίζει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι. Δεν μπορείτε φυσικά να το χρησιμοποιείτε συνεχώς αφού υπάρχουν περιορισμοί. Για παράδειγμα δεν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε δεύτερη φορά σε quick succession, ενώ απαιτεί ορισμένα resources για να αναστήσετε τον εαυτό σας.

Τα experience points και τα χρήματα που συλλέγετε είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Στα Dark Souls για παράδειγμα θα χρησιμοποιούσατε το in-game currency τόσο για να αναβαθμίσετε τον χαρακτήρα σας όσο και να αγοράσετε αντικείμενα. Στο Sekiro, το XP σας οδηγείται στο σχετικό skill tree, ενώ τα χρήματά σας μένουν μόνο και μόνο για να αγοράζετε αντικείμενα. Το σημαντικότερο κομμάτι των δηλώσεών του αφορούσε το τέλος του παιχνιδιού, υποστηρίζοντας πως το Sekiro θα έχει εναλλακτικά endings, αφού έδωσαν πολύ μεγαλύτερη έμφαση στο storyline. Τέλος ανέφερε πως ίσως υπάρξει και δυνατότητα New Game+.

Διαβάστε περισσότερα για το Sekiro: Shadows Die Twice και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification